Antonio García Ferreras deu sentir com li xiulen les orelles. I no és per menys: el productor televisiu Jaume Roures l’ha deixat com un drap brut a ‘La fábrica de Rufián’, el programa que el diputat d’ERC emet a través de YouTube.

jaume roures rufian youtube

YouTube

ferreras la sexta

La Sexta

Roures és fundador i administrador únic de l’imperi Mediapro, que compta amb un 3% de les accions d’Atresmedia. Un bocí del grup al qual pertanyen Antena 3 i La Sexta que no li causa cap mena d’impediment a l’hora de criticar obertament el tractament que fan del procés català i de les manifestacions post-sentència. Sobre Ferreras, presentador del programa ‘Al Rojo Vivo’, diu això: “Me parece muy poco periodístico y muy demagógico. Ha tomado partido y entonces la realidad le importa muy poco”. I assegura que el director dels migdies a La Sexta i altres companys de cadena es reparteixen el paper de criminalitzar non-stop l’independentisme, peti qui peti: “Se complementan para alcanzar un objetivo común. Susanna (Griso) le da un tratamiento y Antonio (García Ferreras) le da otro. Al final el resultado me parece exactamente el mismo pero para públicos diferentes”.

Sobre la presència d’Eduardo Inda al programa de Ferreras, Roures es mostra impactat: “Me sorprende que siga teniendo un papel en La Sexta. Un señor que no hace más que mentir, no lo puedes tener allí como si fuera el Oráculo de Delfos”. Mediapro va produir el documental ‘Las cloacas de Interior’ (que es va emetre a TV3, IB3 i ETB) i sap de quin peu calça el director d’OK Diario. Per què el tenen fent de tertulià, doncs? “Porque la realidad les importa poco. Lo que les importa es el espectáculo”, denuncia.

A ‘La fàbrica de Rufián’, Ferreras queda igual que un altre presentador del grup Atresmedia: retratat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat