La mort de Juan Marsé encara porta cua. Un escriptor català que no va fer servir mai el català per escriure. Una dada que no resta interès a la seva obra en literatura espanyola però que va encendre els ànims d'alguns tuitaires. Un d'ells va ser Jaume Nolla, la mà dreta de Toni Clapés al Versió RAC1 que dona veu a l'imprescindible Senyor Marcel·lí. Nolla va deixar clar què en pensa de Marsé i li va costar perdre alguns followers:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versió RAC1 (@versiorac1) on

Qui ha reaccionat de manera irada al tuit de Jaume Nolla és l'eurodiputat català per Ciutadans Jordi Cañas. Ha fet un tuit agressiu contra una de les estrelles més estimades de RAC1 assenyalant més amunt: Javier Godó, comte de Godó, que en tant que comte és Grande de España. Acusa Nolla de "supremacismo nazistoide" i a Godó de "normalizarlo día a día"

CAÑAS MOBIL tv3

Jordi Cañas indignat amb un mòbil, TV3

Jordi Cañas vaticina a Jaume Nolla ser recordat només a la viquipèdia. És una de les veus més escoltades de la ràdio al programa líder a Catalunya. En canvi Cañas pertany a un partit minvant. Juan Marsé és només l'excusa perquè Cañas acusi RAC1 de "normalitzar nazis". Cañas fent de Cañas.