A l'entrada de TV3 hi ha una inscripció, escrita a la primera pedra de la cadena inaugurada l'any 1983 per Jordi Pujol. Cada dia que els presentadors entren per la porta, la veuen presidir el jardí d'accés al CPA i CPI (audiovisuals i Informatius) a banda i banda. És la manera catalana de donar la benvinguda a moltes cases. La famosa rajola tipus "Aquí hi viu un del Barça", "Compte amb el gos" o "Déu vos guard". La inspiració és lliure i un dels presentadors confinats, Jair Domínguez, llueix al seu Instagram un nou estil de rajola, més combatiu:

jair dominguez IG

Instagram de Jair Domínguez

Déu vos guard i puta Espanya amb un Sant Jordi matant l'aranya. Molt explícit. És la típica broma naïf que omplirà hores de la Comissió de Control de la CCMA amb Vox, Cs i PP bramant contra TV3. Res no canvia. En Jair aconsegueix likes de presentadores de TV3, com Maria Fernández Vidal, i comentaris lloant la gosadia d'una simple foto:

anna grau CP

lorena roldan pp CP

Lorena Roldán i Anna Grau a la Comissió de Control a TV3

Mentre el Parlament no canviï la CCMA, seguirà la roda de les diputades de Cs i PP, Anna Grau i Lorena Roldán, contra Vicent Sanchis criticant no TV3 sinó... les xarxes socials dels sub-contractats per TV3. En Jair porta anys fent de col·laborador a la TV pública, des del Crackòvia a l'actual Està passant. Així era l'any 2015 comentant el Barça al programa d'imitacions de la mateixa productora:

jair dominguez TV3

Jair Domínguez a Crackòvia, 2015, TV3

Està igual, l'enfant terrible. A la rajola de l'entrada de casa de molts catalans hi diu "Aquí som d'en Jair".