Un dels vicis que Jair Domínguez havia abandonat és twitter, però ha recaigut. Com a estrella del rock en sap d'addiccions. El col·laborador estrella d'Està passant va anunciar a El Nacional que plegava de la xarxa del pardalet: "Vaig deixar Twitter i em vaig comprar un piano". Però ha durat un any. Des del setembre s'hi ha reenganxat:

JAIR ACUSTICA 2

Festival Acústica de Figueres

El seu twitter és una joia. Ple de tuits petits, curts, com pollets al niu, que un mes després, alimentats per l'odi dels unionistes, es fan grans com un estruç. L'únic membre del CAC que encara hi té el PP és Daniel Sirera. L'organisme de control de l'audiovisual té feina amb el programa de Toni Soler, l'unionisme no els pot ni veure. Sirera es pren molt a pit el paper de comissari polític (a 9 mil euros públics al mes) i acaba de posar un ou en forma de tuit:

Daniel Sirera ACN

ACN

Sirera cobra massa dels nostres impostos per dedicar-se a recollir tuits de Jair Domínguez. Això és feina de digitals ultres. Els quatre que recull l'expresident del PP català són:

Sirera podria mirar-se tot el que Jair diu a TV3, ja que el CAC ha de mirar TV, però això seria massa feina pels 9 mil euros mensuals que cobra i amb quatre tuits ja fa. Sirera és a les acaballes de la seva carrera a sou dels pressupostos de la Generalitat i és a primer curs de Jordi  Cañas. Voldria assemblar-se al loquaç portaveu de Ciutadans però li falta ullal. Cañas ha estat, de moment, més sibil·lí amb Jair. Després de dir-li "basura" a Toni Soler, ara es limita a fer com al barri: "Ja me'l trobaré".

Jordi Cañas / RL

Daniel Sirera ja sap on trobar aixopluc, com Joan Carles Girauta o Carina Mejías, que van passar del PP a Cs. Com Toni Cantó de UPyD a Cs o com Valls del PS francès a Cs. Ara que el grup parlamentari taronja és enorme hi ha espai per un comissari més.