Més reaccions després de la inhabilitació al president Torra. Jair Domínguez per partida doble. Primer, al programa que cada vespre presenta amb Toni Soler. A l'Està passant van analitzar, com no podia ser d'una altra manera, la notícia del dia. Puntada de peu al president català per part de l'estat espanyol reflectida amb l'habitual to sarcàstic del programa i dels seus caps visibles que no ha acabat de provar a alguns espectadors.

jair esta passant torra

Jair Domínguez i Toni Soler, 'Està passant' (TV3)

És curiós com encara ara, després de tant de temps demostrant que són un programa irònic abans de la realitat del Telenotícies, hi ha molts espectadors que segons quines qüestions es tracten no acaben de donar-les per bones. A més, un croquis explicatiu vestits de jutges i un vídeo que ironitzava sobre la popular cançó infantil "Pito, pito, gorgorito (...) Pim, pam, fuera", mentre s'anaven veient les cares de diferents presidents de la Generalitat:

Polèmiques al marge, el programa va ser líder destacat en la seva franja un cop més. Tampoc han calmat les aigües les paraules que ha escrit Domínguez a títol personal a les xarxes socials. Després de saber-se la ratificació de la sentència, el presentador ha fet una piulada parlant de contenidors. Concretament, de contenidors cremant (o que haurien de cremar):

El que ha cremat ha estat Twitter: