¿Quién educa a quién?, el debat dels dilluns a TVE sobre educació dilluns a la nit a La 1 era ple de tertulians monolingües advertint bilingües com havien d'exercir el bilingüisme. La tertuliana catalana bilingüe Anna Grau acusava no se sap quina organització, maligna i subvencionada per la malèfica Generalitat, d'espiar menors al pati (sic). Jair Domínguez, company de TV3 de Grau, no té el FAQS com ella per parlar de política però ho fa més clar amb dues paraules definint la tertuliana exindepe:

jair dominguez TV3

Jair Domínguez atent a les bajanades, TV3

El debat de La 1 va fer molta vergonya aliena. Qui va perpetrar aquesta porqueria va ser Ganga Producciones, la productora que fa dècades que es fa rica amb Cuéntame i que paga les seves estrelles (Imanol Arias i Ana Duato) acusats de frau fiscal que afronten 30 anys de presó. L'amo de la productora és el marit de la imputada Ana Duato. La TVE d'Enric Hernández confia en aquesta empresa per adoctrinar amb debats esbiaixats i fatxes. La xarxa tipa de pagar-ho i ha descobert que el noi, amb aparença de pijo Cayetano, que diu que "En Cataluña los comercios no atienden en castellano" és íntim de Cayetana Álvarez de Toledo i l'alcalde Almeida: 

noi debat TVE

Testigo del debate, TVE

Serà de la Juventudes del PP. No es podia saber. Audiència a Catalunya: pèssim 6,4% i a Espanya pitjor: 5,4%. El van veure las NN.GG. del PP. Per aprendre.

-------

Anna Grau ha contestat Jair Domínguez insultant-lo. Per veure la resposta clicar aquesta notícia: 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat