L'exgendre del rei Joan Carles i exmarit de la infanta Elena, Jaime de Marichalar, no ha passat gens desapercebut durant la seva visita al village del Barcelona Open Banc Sabadell. I no ha estat precisament per haver gaudit d'un bany de masses. Més aviat el contrari. La solitud ha estat la seva companya al llarg de bona part de la jornada, i han estat molt pocs els que han pogut acostar-se a l'empresari de moda i home de confiança de l'amo la firma de luxe LVHM.

Jaime Marichalar Open Banc Sabadell estand rolex   Jokin Buesa

Jokin Buesa

Marichalar, l'anomenat com "El duque de Lujo" (un joc de paraules amb el títol de Duc de Lugo que va perdre arran del "cese efectivo de la convivencia conyugal de Sus Altezas") era un dels convidats a l'estand d'una prestigiosa marca de rellotges. I allà ha passat llargues hores, parlant per telèfon i sense col·legues de conversa, més enllà dels seus amfitrions. Se sentia com a casa. Sol, però còmode. Fins i tot, massa. Li faltaven les sabatilles i el pijama. Els visitants de la zona exclusiva del torneig l'han pogut veure pràcticament estirat a un dels sofàs de la carpa, en una postura poc elegant per a algú que presumeix i vesteix com un dandi per la vida. 

Jaime Marichalar Open Banc Sabadell   Jokin Buesa

Jokin Buesa

L'aristòcrata no ha contestat preguntes d'En Blau però sí que ha fet alguna fugaç excepció amb d'altres personalitats. Ha estat el cas de l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias, qui potser l'ha preguntat pel futur polític del germà de Jaime, l'excèntric i unionista acèrrim Alvaro de Marichalar, que s'ha incorporat a una llista electoral en la batalla per l'Ajuntament de Barcelona. L'exregidor no ha volgut confirmar aquest extrem i ens ha assegurat que només l'ha saludat "perquè sóc una persona educada".

Xavier Trias Jaime de Marichalar Open Banc Sabadell  Jokin Buesa

Jokin Buesa

Xavier Trias Open Banc Sabadell

Jokin Buesa

No teníem cap dubte, senyor Trias. En quant a Marichalar, ens ho hauríem de mirar bé, però.