No és extraordinari que personatges famosos siguin assetjats per fans. Comunicadores com Paz Padilla o Terelu Campos han hagut de recórrer a la Justícia per situacions com aquesta. També hi ha hagut casos més greus, com l’intent d’assassinat contra l’actriu Sara Casanovas, l’any 2009, al Teatre Reina Victoria de Madrid.

Salvant totes les distàncies, ara ha estat el torn del periodista Jaime Cantizano, veu destacada de Cadena Dial, i conegut per presentar Dónde estás corazón (Antena 3) la passada dècada.

El passat 1 de març, el periodista va acudir als jutjats de la plaça Castilla, a Madrid, per ratificar la denúncia d’assetjament contra una fan, que fa temps que té contra les cordes a ell i la seva família. Cantizano, que és portada de la revista Diez Minutos, explica que és “una situació molt desagradable, però estic tranquil”.

400 mails i 600 missatges de Whatsapp

El primer contacte de la fan amb Cantizano va arribar l’estiu passat, quan aquesta va demanar de forma reiterada una cita al presentador. Primerament, el periodista no en va fer cas, però li va fer reaccionar que la dona aconseguís el contacte dels seus familiars.

Les trucades i els missatges de Whatsapp -n’han comptat uns 600- no paraven de succeir-se, també a la mare de Cantizano. Ell, de fet, arriba a guardar 400 correus electrònics de la fan. Alguns d’aquests, amenaçadors: “Et vull veure patir com he patit jo”, hauria escrit la dona. Fins i tot, un dia es va plantar a la porta de l’edifici on ell viu, i només l’acció del porter va evitar que es trobessin cara a cara. 

 

A post shared by Jaime Cantizano (@jaimecantizano) on

La fan, sobre la qual ja ha estat interposada la denúncia, diu que Cantizano li envia missatges a través del programa de ràdio que presenta, Atrévete. Explica que els uneix una antiga relació d’amor, cosa que nega taxativament el periodista, que assegura no conèixer de res la dona. Amb tot, Cantizano ha acudit a la Justícia perquè "sempre defensaré els interessos i el benestar de la meva família".