És un dels matrimonis més feliços de Hollywood. O això pensàvem. Will i Jada Pinkett Smith, i els seus fills Jaden i Willow, formen una de les famílies més famoses del món del cinema. Tots quatre són artistes. El pare, absolutament famós per produccions estrella com The Fresh Prince of Bel-Air, Homes de negre i La recerca de la felicitat. La mare, pels seus papers a Scream o Matrix.

will smith familia

@willsmith

Al seu xou ‘Red Table Talk’, Jada Pinkett Smith ha fet ara una confessió que ha deixat tothom amb la boca oberta. L’actriu explica que quan va començar la seva carrera, la pressió era tan forta que va pensar a suïcidar-se. La dona de Will Smith afirma que el seu ascens a la fama va ser tan sobtat que va patir un “col·lapse emocional”. Sobre els seus pensaments suïcides, explica: No tens control sobre les teves emocions, els teus pensaments. A dia d’avui ni tan sols crec que en aquella època fos conscient del que estava passant”.

jada pinkett smith red table talk

Megyn Kelly TODAY

Jada Pinkett Smith es troba ara totalment rehabilitada però no oblida l’època en que va patir aquesta terrible depressió.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat