La model, actriu i presentadora de tv Ivonne Reyes no guanya per a disgustos. Especialment en el tema sentimental. Les relacions no són la seva especialitat, després del que va passar amb el presentador Pepe Navarro, o més recentment, amb el company de 'GH VIP' Sergio Ayala. Ara semblava que Reyes havia trobat el amor amb Gabriel 'Chamo' Fernández, un famós actor de culebrots com 'Cristal' amb el que mantenia una relació platònica des dels 80, i que s'havia consolidat el 2019. Tant que, aquest 27 de febrer, la parella s'havia de casar a Madrid. Un enllaç que ha quedat cancel·lat, perquè l'amor entre tots dos s'ha acabat.

Chamo Gabriel Fernández Ivonne Reyes @chamogabrieltv

Chamo Gabriel Fernández Ivonne Reyes @chamogabrieltv

La cosa feia dies que no pintava bé: Ivonne anunciava que la boda es posposaria per problemes de salut de familiars del nuvi. Una versió que quedava obsoleta poc temps després, quan es va insinuar que tot s'ajornava fins que Alejandro, filla de la model i (suposadament) de Pepe Navarro, tornés de participar en 'Supervivientes'. Però ni una, ni l'altra: la revista Semana informa que la parella ha ocancel·lat l'esdeveniment perquè han trencat. Algunes fonts parlen d'una descoberta crucial de Reyes sobre el seu (ja-no) marit, però no se sap gaire cosa més. Això sí, Reyes ha signat una publicació a les xarxes amb un missatge que confirma la ruptura: “Deja de permitir, que las personas que hacen muy poco por ti, controlen gran parte de tu mente, sentimientos y emociones

Ivonne Reyes curt Europa Press

Ivonne Reyes Europa Press

Ivonne Reyes 2 @ivonnereyest

@ivonnereyest

La guapa Reyes és un imant per al desamor. Veurem si diu prou a les relacions o segueix jugant en el casino dels sentiments.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat