En aquests moments la família Preysler està en el focus mediàtic i tot per la ruptura entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva després d'anunciar el seu compromís. Tanmateix, el món de la de Porcelanosa sempre ha estat un misteri, especialment el que es mou entorn d'una de les seves filles, Chabeli Iglesias.

Chabeli va ser la primera filla del mediàtic matrimoni format per Julio Iglesias i Isabel Preysler. A causa de l'expectació que generava, tots els mitjans de comunicació van recollir la notícia. No obstant això, aquesta ha romàs sempre allunyada dels focus, a diferència de la resta dels seus germans. Res a veure amb les mediàtiques vides dels seus germans, Tamara Falcó o Enrique Iglesias.

Isabel Preysler EFE
Isabel Preysler EFE

Però abans d'allunyar-se de les càmeres va estar vinculada a elles. El 1990 va presentar 'Al son amb', programa d'Antena 3. També va concedir diverses entrevistes a programes americans i va donar tan bé en càmera que fins i tot li van donar el seu propi espai, 'El xou de Chabeli'.

Isabel Preysler estava embarassada en el seu casament amb Julio Iglesias

El 1997, Chabeli va ser la protagonista del primer programa de Tómbola, tanmateix la seva experiència no va ser satisfactòria. Va fugir del programa a crits amb els periodistes després d'una tensa entrevista que ja és història de la televisió. Aquesta entrevista podria ser la culpable del seu anonimat.

Fa un parell d'anys va tornar a posar-se davant les càmeres per presentar el seu últim projecte, el llançament de la seva col·lecció de roba tèxtil per a la llar de la mà de la firma espanyola, Carmen Borja.

Julio Iglesias EFE
Julio Iglesias EFE

Podem seguir la vida de Chabeli a través de les seves xarxes socials, on comparteix fotografies mai abans vistes. Tanmateix, ens hem aturat en la seva data de naixement, la qual cosa més crida l'atenció.

Cada 1 d'agost, a les seves xarxes socials, Tamara Falcó li dedica un bonic missatge de felicitats, tanmateix, realment ella va néixer el 3 de setembre. I és que sempre ha sorgit el rumor de què Isabel Preysler i Julio Iglesias van ocultar el naixement de la seva primera filla més d'un mes. Segons explica la història, la germana gran va néixer a Estoril sent una nena setmesona.

Per conèixer la història real hem de situar-nos el gener de 1971, quan la llavors parella es va unir en matrimoni. Expliquen que la celebrity estava ja embarassada quan es van casar. Per això se'n van anar de vacances i van ocultar l'embaràs durant un mes. Ella va néixer a l'agost i no el setembre, com es va dir.