Han passat més de quatre dècades des que Isabel Preysler i Julio Iglesias van decidir posar punt i final a la seva història d'amor de mutu acord. Ochos anys de relació que encara perdura en el record d'ambdós. Encara que entre ells les coses no funcionessin, sempre els han unit els tres fills que tenen en comú: Chábeli, julio i Enrique. Fos els motius que els van portar a separar-se, la relació del cantant i la socialité sempre ha estat respectuosa.

Amb motiu de la polèmica ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, i la campanya de desprestigi que l'escriptor estava fent cap a la mare dels seus fills, Julio Iglesias trencava el seu silenci en la seva defensa. "Isabel és excepcional. Una campiona de veritat. Com a mare és exemplar i com a dona, un deu i una mestra de la vida, i això ho sabem les persones amb valors que hem compartit la seva vida", ha expressat juliol, qui actualment està casat amb Miranda Rijnsburger. El cantant no pot tolerar els comentaris negatius cap a la seva persona. "És profundament injust que com s'estan comportant amb ella", va expressar l'intèrpret, que va estar casat amb Isabel entre 1971 i 1979. Sent plena admiració i respecte envers ella.

Julio Iglesias Isabel Preysler efe
Julio Iglesias Isabel Preysler efe

"Han mort dos dels seus exmarits, que estic absolutament segur que també l'haguessin defensat en aquest moment. Sempre tindrà el meu suport i el meu afecte", va agregar l'intèrpret, referint-se a Carlos Falcó i Miguel Boyer, amb qui també va ser mare.

Isabel Preysler va recuperar el contacte amb Julio Iglesias i es preocupa de la seva salut

Encara que al principi de la ruptura van deixar de parlar-se, en els últims anys han mantingut el contacte. A causa de la distància que els separa, Isabel i juliol no es veuen tant com els agradaria, però estan al corrent de les seves vides. Parlen molt sovint per telèfon, especialment per temes relacionats amb els seus fills. Recentment, li va donar l'enhorabona pel casament de la seva filla Tamara Falcó. La de Porcelanosa s'ha preocupat molt per la salut de l'artista, molt delicada en aquests últims anys.

Julio Iglesias i Isabel Preysler
Julio Iglesias i Isabel Preysler

No han sortit fotografies públiques, però les vegades que Isabel Preysler ha viatjat a Miami, en la majoria d'ocasions acompanyada per Tamara Falcó, ha visitat Julio Iglesias. Els viatges estaven destinats a estar amb els seus fills i nets, però sempre aprofita per veure'l a ell.

En algun moment es va parlar d'una reconciliació, fins i tot es va dir que podrien estar veient-se d'amagat, però el juliol està molt enamorat de la seva dona i Isabel ja és només una bona amiga. No pot passar res més entre ells, no obstant això, cap dels dos no està disposat a perdre el contacte. Per a Isabel, la seva relació amb Julio Iglesias ha estat una de les seves relacions més importants. L'única que desitja oblidar és la que va mantenir amb Mario Vargas Llosa, el seu gran amor. Amb ell ni es va casar, ni a causa de l'edat va tenir fills.