Sábado Deluxe va aconseguir una fita: superar d'audiència a Catalunya el programa polític de Mediapro Preguntes freqüents. Deluxe 14,2% vs FAQS 11,6%. L'èxit que ensorra TV3 i Cris Puig es diu Isabel Pantoja. Entre les novetats que Telecinco un amic de Paquirri sosté que el torero es volia divorciar perquè a la Pantoja li agradaven les dones. Luis Lara: "Isabel no era el tipo de Paco. Todos sabemos quién era el amor de Paquirri (Carmina Ordóñez). Se casó con la Pantoja obligado por las circunstancias. No le gustaba Isabel Pantoja ni aguantaba su ritmo de vida",

pantoja plora T5
 

jantar

luis lara t5

Audiències dissabte i fragment de Sábado deluxe, Kantar Media / Telecinco

Lara: "A Paco se le puso la cara blanca, ¡Esto es lo que me faltaba ya'. En un informe de un detective que le puso Paquirri a su mujer se decía que Isabel Pantoja mantenía una relación sentimental con una prima suya. Recibió una cinta y dijo 'Esto es lo que me faltaba para rematar'". Jorge Javier Vázquez s'espanta perquè acusen la Pantoja d'adulteri lèsbic. Pantoja encara és una estrella de Telecinco. Vázquez: "No ha salido ese informe de una agencia de detectives, por qué nadie tiene ese informe". No li dona massa credibilitat i canvien de tema ràpid.

paquirri t5

Testimoni brutal de Luis Lara, Telecinco

Un íntim de la Quadrilla de Paquirri revela per què el torero va voler anul·lar el matrimoni amb la Pantoja: té proves que estant casada mantenia una relació lèsbica amb una cosina seva. Luis Lara revela que va ser el mateix Paquirri qui li ho va explicar "un mes y pico antes de morir". Es desfogava amb els amics. Volia trencar amb la Pantoja. 

isabel pantoja funeral GTRES

Isabel Pantoja patint, Telecinco

"Paco se enteró que la Pantoja tenía una relación con Antonia Ribas y Paco empezaba una relación con una chavala preciosa que se llamaba Denise". La tal Denise no ha aparegut mai perquè era americana i era Miss. Però hi ha una cinta on es grava l'amor de la Pantoja i una cosina. "Eso fue la puntilla"

pantoja ma al cap t5

Pantoja morta a Telecinco

En els toros puntilla és matar el toro. Telecinco, que emet els dilluns Idol kids amb Pantoja de jurat ho té clar: matar a la Pantoja.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat