A Telecinco han intentat feminitzar els Serveis Informatius que amb Paolo Vasile estaven dominats per homes com  Pedro Piqueras, José Ribagorda o David Cantero. Van fitxar Carlos Franganillo de TVE per esquivar la dretanització que impulsava Ana Rosa Quintana i han començat  a fer una cosa inèdita: fer alguns informatius només amb dones com fa La Sexta on tots els fan senyores periodistes. A Telecinco el del matí amb les catalanes Carme Chaparro i Layla Jiménez o el del migdia amb les veteranes Ángeles Blanco i Isabel Jiménez. Aquesta última ha estat durant molt de temps parella professional de David Cantero que en marxar a fer els caps de setmana ha deixat una vacant per omplir amb l'esposa de Vicente Vallés. El cas és que Isabel Jiménez segueix allà amb  42 anys, jove però veterana de Telecinco. Companya i amiga íntima de Sara Carbonero, ha acabat com l'ex d'Iker Casillas: portada d'una revista rosa lluint bikini verd i de moda.

Diez Minutos
Diez Minutos
Isabel Jiménez detall portada
Isabel Jiménez detall portada

No es podrà acusar els companys de Diez minutos de sexistes, és la portada amb més carn a la graella del kiosc i el noi copa la majoria de la primera plana, el ben refet marit de Tamara Falcó, Íñigo Onieva, que fuig de depilar-se i de fer abdominals per lluir un cos d'home. Les senyores agrairan que per un cop el cos més exhibit no sigui el femení, com el de la periodista que mostra com n'està d'esvelta i en forma i en el seu cas amb més mèrit que Onieva perquè ha de tenir cura, amb el marit Álex Cruz, de dues criatures. Álex ha celebrat 44 anys a Eivissa en una foto en família a l'Instagram de la presentadora:

El verd agrada molt a la periodista, com va retratar un paparazzo en l'embaràs del seu segon fill: 

isabel jimenez embarassada gtres

Isabel Jiménez al plató i de carrer, GTRES

Un vestit verd premamà folgat, ulleres de sol per passar desapercebuda, cosa que evidentment no ha aconseguit, i la parella pendent de tot. Álex és enginyer i són matrimoni des de fa 15 anys. Habituals de la premsa del cor que els retrata sovint, la parella llueix normalitat:

isabel jimenez i marit ggtres

isabel jimenez i marit platja gtres

Isabel Jiménez i el seu  marit, al carrer i a la platja d'Almería, GTRES

La presentadora està bé arreu, de carrer, de plató i a la platja d'Almeria o d'Eivissa, amb parella o sense, amb fills o sense, amb la Carbonero o sense. No tots els presentadors de Telecinco poden dir el mateix. A La Sexta és excessiva la connotació que si no ets dona, jove, guapa, esvelta i  desimbolta no pots fer Informació. A Telecinco passa un altre fenomen: els homes poden ser grans, canosos i poc agraciats com l'inefable Ribagorda i les noies han de ser totes mones i d'aspecte juvenil. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!