Feia massa temps que Isabel Díaz Ayuso no anava a fer-se un massatge. Massa coses al cap, massa tensió, massa contractures fruit del dia a dia. Però res millor pel dolor d'esquena que anar al plató d'El programa de Ana Rosa a que li posin cremetes i li facin un bon massatge. Només que allà no els fan en llitera, sinó asseguda a un sofà. I qui li fa, cada cop que hi va, és la pròpia dueña del cotarro, la mateixa Ana Rosa Quintana.

ayuso2
Ana Rosa Quintana i Isabel Díaz Ayuso / Telecinco

Feia massa dies que la presidenta dels madrilenys i la presentadora amigui no seien l'una davant de l'altra al matinal de Telecinco. I aquest dilluns, per començar setmana, s'han tornat a veure les cares. I evidentment, hem assistit a un intent gens dissimulat de buenrollismo i colegueo que ha fet agafar vergonya aliena a bona part dels espectadors, que no per acostumats, s'han tornat a indignar amb l'espectacle grotesc al qual han hagut d'assistir. La presidenta de la Comunitat de Madrid ha anat allà per fer el seu habitual míting, presentant-se davant l'audiència gairebé que com una santa i buscant la llagrimeta fàcil amb unes declaracions que han esdevingut virals. Per poca vergonya. Ayuso, ha dedicat les seves esperades cleques contra Sánchez i el PSOE, i per fer-ho, ha fet una confessió personal sobre els seus inicis en el món laboral i els mals moments que va patir, diu, quan va decidir independitzar-se: "Se toman la libertad para decirnos a los demás que somos los amigos de los ricos, de los pudientes, como dice Sánchez, cuando es él el que viene de vivir y entender la vida de esa manera... si fueran populares, del pueblo, muchas decisiones y muchas políticas no las harían de esa manera, no saben lo que es pasarlo mal ni un solo día de su vida".

ayuso
Isabel Díaz Ayuso / Telecinco
ayuso3
Ana Rosa Quintana / Telecinco

I ella? Sap què és passar-ho malament? Segons ella, sí. Li pregunta Ana Rosa: "¿Usted lo ha pasado mal?". I Ayuso, cara de digna i d'intensita, respon: "". I Ana Rosa insisteix: "¿Usted lo ha pasado mal económicamente?". I Ayuso, erre que erre: "Sí, sí. Soy periodista... por ejemplo, yo me fui de mi casa con un sueldo de 600 euros y pagaba una habitación de 400". Pobrecita ella. Potser conscient que s'havia de tenir molt poca vergonya per dir que ho ha passat malament amb el que està patint moltíssima gent, ha afegit que "mi familia ha sido clase media, he tenido la suerte de ser clase media madrileña, de barrio de Madrid, de concertado, mis veranos en el pueblo, no me ha faltado nada... Soy consciente que hay gente que lo ha pasado muchísimo peor y también gente que cuando yo tenía 15 o 18 años, pues ya eran bilingües. Yo he tenido una vida muy buena, pero cuando me he labrado la vida por mi cuenta, mi propio futuro y mi carrera, pues sí lo he pasado mal y mucho". Ha estat sentir-li dir això i escampar-se la indignació entre els espectadors i la xarxa:

Isabel Díaz Ayuso s'hauria de tapar una mica abans de dir segons què públicament... Però és clar, han d'entendre-la... amb els problemes econòmics que tenia no tenia ni per pagar-se una manta per tapar-se... Pobreta... S'ha de tenir molta, però molta barra i molta, però molta poca vergonya.