Penúltim capítol del culebrot Cantora. Amb Isabel Pantoja i Kiko Rivera llençant-se els plats a la cara, amb mare i fill a banda i banda com si fossin els dos enemics íntims d'un serial, són molts els personatges secundaris que es troben al mig i que surten escaldats com a víctimes colaterals. És el cas de la filla de la tonadillera i germana del DJ, Isa Pantoja.

isa pantoja

Isa Pantoja (Telecinco)

Després de sortir de La casa fuerte, la petita dels Pantoja ha volgut entrar a una altra casa, la de sa mare, i s'ha trobat que allò sí que era una casa fuerte. En voler contactar amb la seva mare i no obtenir resposta, preocupada pel seu estat anímic, el passat 23 de desembre va anar a Cantora perquè la mateixa Pantoja li expliqués de viva veu com es trobava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISA✨ (@isapantojam)

I ara, a El programa de Ana Rosa, ha explicat com va anar aquella trobada. El més sorprenent de tot: va accedir a la finca saltant la valla, en trobar-se un candau posat a la porta. Després, va poder veure finalment la mare durant una hora, tot i que ha negat que la cantant la fes fora de mala manera passat aquest temps, ni que l'acusés de ser igual que el germà: "Sí hablé con mi madre, pude hablar con ella perfectamente a solas, no tuve que estar delante de nadie, como se ha dicho". De què van parlar? Què es van dir? No ho ha aclarit. Sí, però, que va sortir d'allà molt pitjor de com havia entrat, molt tocada: "Yo salí de allí llorando". 

isa pantoja2

Kiko Rivera i Isa Pantoja (Telecinco)

I com es troba la Pantoja: "Ella está ahora mismo mal”. I el que és pitjor (per ella): no sembla que la cosa tingui ni fàcil ni ràpida solució: “Es tan complicado que mi madre quiera hablar…”. Isa no veu possible intercedir entre la mare i el germà en aquests tensos moments i tot i que ara està fent pinya amb Kiko, "eso no significa que yo esté en contra de mi madre”. Potser la Pantoja s'està fent de pregar... Potser està esperant que la xifra de zeros sigui més gran per anar a parlar al Deluxe. Però si triga massa més en dir-hi la seva, potser no la voldran ni al programa ni el seu propi fill.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat