Després d’un mes i mig tancada a la casa de ‘GH VIP’, Irene Junquera es va convertir dijous en la cinquena expulsada del concurs. La periodista esportiva, popular per haver estat col·laboradora de Josep Pedrerol als programes futbolístics ‘Punto Pelota’ i ‘El Chiringuito de Jugones’, fa temps que prova sort amb un altre tipus de format televisiu: ‘Zapeando’ de La Sexta primer, ‘Supervivientes’ després. Les darreres setmanes, a la casa dels famosos de Guadalix de la Sierra. I ara que l’han fet fora, aprofita la tirada del ‘reality’ per a concedir entrevistes, que se’n parli i no perdre pistonada. Com la que li han fet a ‘Lecturas’, titular alarmant inclòs (i que després ha hagut d’aclarir).

irene junquera gh vip telecinco

Mediaset

“Tengo un tumor en la cabeza”. La revista del cor duu aquesta frase a la portada amb una foto de l’entrevistada. A les pàgines interiors, Junquera parla dels problemes de salut que arrossega des que era petita: “Con ocho años, tuve un accidente en una atracción y me lesioné la espalda. Pasé dos años con un corsé, a los diez años me operaron y estuve tres meses inmovilizada”, revela. Després d’un llarg temps impedida, la recuperació també va ser molt dura: “Estuve dos años en rehabilitación hasta que pude andar”. Tot i que la part que ha generat més preocupació és la que parla del seu estat de salut actual: “Tengo un microadenoma en la hipófisis. Es un tumor benigno muy pequeño en la cabeza que no tiene más problema salvo que me tengo que medicar para siempre. Eso ni crece ni nada, pero sí me tienen que hacer una resonancia magnética cada año más o menos”. Hi ha qui ha passat per alt la paraula “benigne”. I és clar, la notícia d’Irene Junquera i el seu tumor ha corregut com la pólvora.

portada lecturas irene junquera tumor

Fins al punt que la mateixa Irene Junquera ho ha hagut d’aclarir a través d’Instagram: “El tumor es benigno y hago vida completamente normal. No tiene consecuencias de ningún tipo”.

“No hay NADA de lo que preocuparse”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat