No ha d'haver res pitjor en el món que patir la mort d'un fill. I la coneguda influencer espanyola d'origen colombià, Grace Villarreal, ha estat molt a prop de viure-ho. Com a mínim, ha sentit el dolor angoixant davant aquesta possibilitat, tot i que finalment ha pogut respirar alleujada.

Després d'estar un temps absent a les xarxes, ara hem sabut els motius. I tenen a veure amb el seu tercer fill, el petit Luca, d'un any i mig. "Os voy a hablar de algo que pasó hace dos semanas. Yo estaba en una reunión de trabajo y recibo una llamada en la que se me comunica que mi niño había muerto". Així de dur. Així de cru. Un missatge que la va trastocar, per raons òbvies. La influencer no s'ho podia creure: "Entré en estado de shock, me volví loca y empecé a correr y a gritar". Després del pànic, però, tot va tenir una explicació. Una persona estava cuidant del seu fill en absència de la seva mare. I el nen va agafar febre, moltíssima, que li va pujar molt ràpid i li va provocar una convulsió febril.

"No sabía lo que le estaba pasando y lo único que podía decirme era que Luca había muerto, me decía que no respiraba, que no abría los ojos...". Angoixa màxima. I ja li va passar una cosa semblant amb una altra de les seves filles fa temps. Passat l'ensurt, però, la mateixa influencer ha volgut conscienciar que els seus seguidors no es prenguin a broma les febres dels seus fills: "Una fiebre tiene mucha importancia porque es un mecanismo de defensa y hay algo más que está pasando en el cuerpo. A mi hija Violeta durante siete años nunca se le dio importancia a las fiebres que tenía". I reviure-ho ara amb un altre fill, l'ha fet sentir ràbia i impotència: "Me ha removido por dentro. Este tiempo he tenido que estar ausente en redes porque no podía sacar energía ni positividad, he necesitado tiempo para recuperarme y calmarme".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat