Ja tardàvem a explicar algun enrenou per Anabel Pantoja. La neboda de la cantant anunciava el seu embaràs amb una portada de la revista Lecturas que deixava a tothom sense alè. El secret s'havia mantingut fins al final, una maternitat que arribava de forma inesperada per la premsa, però molt desitjada per la influencer. Anteriorment, no havia tingut massa sort en l'amor. Li trencava el cor a Omar Sánchez, més conegut com 'El Negro' amb qui es casava a la platja i al cap de pocs mesos partia peres, més tard s'encapritxava de Yulen Pereira a Supervivientes, una altra relació que tampoc acabava de donar els seus fruits. Fa un any arribava a la seva vida David Rodríguez, de Córdoba, fisioterapeuta de 26 anys, que la conquistava en un temps rècord i la convertirà en mare per primer cop. Com en un conte de princeses. 

Però en totes les pel·lícules de Disney hi ha un malvat, secrets i mentides, i la vida d'Anabel Pantoja no podia ser menys. El clan Pantoja és la família amb més drames i disputes de la història, la nova família de la influencer havia de servir el mateix tipus de polèmiques. Només ha calgut una setmana perquè sortís a la llum el secret més obscur de la relació. Atents. 

Anabel Pantoja i David Rodríguez / Instagram
Anabel Pantoja i David Rodríguez / Instagram
fiesta infidelidad anabel   telecinco
Fiesta parlar per primer cop sobre l'exclusiva de la infidelitat de David Rodríguez a Anabel Pantoja / Telecinco

El passat 1 de maig, Fiesta de Telecinco, arrencava amb una exclusiva que afectava directament a Anabel. Tenia una relació idíl·lica fins que va aparèixer la paraula infidelitat entre la tertúlia. David, el seu nou (i anònim) amor, l'havia traït amb una altra noia. Una bomba que no va acabar d'esclatar mai, ja que la cadena va decidir frenar-ho. Més tard es publicava la notícia de l'embaràs i s'esfumava totalment el titular d'una possible deslleialtat. Tothom ho havia oblidat menys ells, Ni que Fuéramos Shh... L'elenc del nou Sálvame no anava a deixar passar aquesta trama i ahir, Lydia Lozano era l'encarregada de pujar al 'nou altillo' per explicar tota la narrativa. Com si es tractés d'un capítol de Crims, la periodista del cor explicava el següent. Comencem.

"La noticia era que David, novio y futuro padre del hijo de Anabel le había sido infiel. Se para la noticia porque llaman a Fiesta y dicen que no se puede hablas más del tema." I per què calia frenar la notícia? Resulta que l'assumpte esta judicialitzat, una noia estaria extorsionant a David Rodríguez. "David presuntamente se lio con una chica en Canarias, y Anabel estaba trabajando para TardeAR en el festival Coachella. Parece ser que la amiga de esta chica lo graba todo y le dice, David lo voy a contar todo, que tengo pruebas. Yo me voy a callar si tú me das dinero, y ¿qué hace David? Ir a la justicia, y decir que le están extorsionando" Molt fort. Davant tot aquest enrenou, companys de la cadena li expliquen a Anabel, qui ja estava embarassada i ella decideix perdonar al seu xicot.

Anabel Pantoja embarassada  / Revista Lecturas
Anabel Pantoja embarassada / Revista Lecturas
David Rodriguez, reacció embaras Anabel Pantoja   Instagram
David Rodríguez, reaccionant a l'embaràs d'Anabel Pantoja i la seva paternitat / Instagram

Segons expliquen al programa, la neboda de la Pantoja va perdonar del tot al pare del seu fill, era conscient que hi havia proves i fotografies sobre aquella nit, la infidelitat era certa, però sembla que finalment o no li ha quedat més remei que perdonar-lo. Actualment, la parella sembla d'allò més feliç, la influencer compartia la reacció de David quan li va donar la notícia del seu embaràs i la cara del jove no té preu. Després de conèixer tots els detalls de la seva infidelitat, podríem dir que el jove fa cara de voler desaparèixer. Havia ficat la pota fins al fons. Sort que Anabel Pantoja té bondat, és una experta amb perdonar i continuar al cantó de la seva gent. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!