Inés Arrimadas acaba un any especial per ella: als 39 anys ha estat mare del seu primer fill Álex, amb accent tancat per no confondre amb el català Àlex. El nen ja té set mesos (va néixer el 21 de maig) i els pares han decidit que no volen que se li vegi la cara a les fotos. A diferència de Piqué i Shakira, Pablo Casado o Letícia: nen amb píxels. També a la postal de Nadal. El pare, Xavi Cima, aguanta una criatura molt crescuda i el cabell mig rosset. El nen té a qui assemblar-se. Cima és un corpulent senyor de Vic a punt de fer 43 anys.

Explica a Telecinco com viurà aquestes Festes de Nadal. Inés Arrimadas a Ya es mediodía: "Tengo a la familia de mi marido en Ripoll pero nos quedamos los tres solos en Madrid: mi marido, mi niño y yo. Mi familia son cuatro hermanos y cuatro sobrinos pero no estaremos juntos. Por prudencia no podemos ir a Girona ni a Jerez. Mi hijo es un pandemial".

ines arrimadas xavi cima alex calle GTRES

Inés Arrimadas i Xavier Cima amb Álex, GTRES

La presidenta de Ciutadans, a pocs dies de començar la campanya electoral a Catalunya que l'ensorrarà del primer lloc al quart, avisa com serà la seva família per Nadal, el primer del petit Álex: "Sus abuelos no lo conocieron hasta agosto. Mi suegra desde julio no lo ve. Cada noche hacemos videollamada. En Navidad pondremos la tablet en la mesa con un soporte. Mi suegra es viuda, está sola, comeremos con ella por videoconferencia". Bona pensada.

arrimadas ya es mediodia T5

Inés Arrimadas parla de la família, Telecinco

Arrimadas recorda Rufino, el seu pare: "Tiene ya 83 años, me riñe porque está joven. Me llama cada vez que digo que mis padres son muy mayores". Bona salut per a tots i a totes les cases.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat