La política espanyola nascuda a Jerez de la Frontera, Inés Arrimadas, és en boca de tothom després d'un dels últims missatges que ha compartit a les seves xarxes socials, el seu compte de Twitter per ser més exactes. Unes paraules que no han passat desapercebudes per a gairebé ningú, que li han valgut tota mena de crítiques, atacs i comentaris.

El cas és que la de Ciutadans, poc habitual en ella, s'ha sincerat amb els seus seguidors al món viral, explicant la seva rutina de dilluns 4 d'octubre a la nit en arribar a casa i com s'ha sentit després de fer-ho tot. Un missatge de tres frases que acumula més de 5.000 'm'agrada' i 600 respostes. Ho mostrem a tot, a continuació. Foto d'Inés entregada amb la causa:

ines apropades GTRES

Inés Arrimadas, GTRES

Durant el dia Inés Arrimadas exerceix de política de Ciutadans, malgrat que el partit està en les seves hores més baixes. Quan arriba la nit, i acaba la seva jornada laboral, l'amiga d'Albert Rivera aparca la seva professió per centrar-se en la seva família, marit i fill, Álex, nascut el maig del 2021. Així ho ha revelat ella mateixa: "Banyar el nen, donar-li de sopar, posar-lo a dormir, sopar jo". Una rutina que durant la passada nit se li va fer molt estranya ja que va coincidir amb la caiguda mundial tant de Whatsapp, com Instagram i Facebook.

Motiu pel qual després d'acabar amb les cures del seu nadó, Inés es va sentir fora de lloc en revisar el seu telèfon mòbil i veure que no tenia cap missatge pendent per llegir. Així ho explica ella: "No tenir una pluja de WhatsApps pendents de llegir". Una sensació única, que ella mateixa, que serà mare per segona vegada a començaments del 2022, s'ha encarregat de descriure amb dues paraules: "Nova i meravellosa". Parlem d'això.

ines apropades tuit

Perfil de Twitter de Inés Arrimadas

Un missatge que la del partit taronja va publicar quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit. Les respostes dels usuaris de Twitter no s'han fet esperar i li han dedicat comentaris per a tots els gustos. Alguns són els següents: "Pluja de gent que se'n va del partit?", "Tranquil·la, després de les eleccions serà l'habitual", "Veuràs quan et quedis sense butaca en el congrés i no et parli ningú", "Fa temps que ja no et truquen ni els operadors de Jazztel" o "Dins de res podràs centrar-te amb el teu fill perquè la teva vida política estarà sota zero".

Atacs i crítiques a què Inés Arrimadas no ha respost. S'amunteguen per segons. La pròxima vegada que vagi a escriure alguna cosa de la seva vida privada a Twitter, s'ho pensarà dues vegades?