Inés Arimadas protagonitza la revista Telva del mes d'abril concedint una entrevista i deixant-se fer unes fotografies vestida de nit amb sabates de luxe i arracades de diamants que aixecaran polseguera. No tant pels milers d'euros que es posa al damunt entre el vestit de Diane Von Furstenberg, les sabates Jimmy Choo i els penjolls sinó perquè s'ha retratat d'aquesta manera al passadís dels passos perduts del Parlament de Catalunya.

arrimadas telva

Telva

La revista femenina del mateix grup editorial d'El Mundo avança la interpretació política a la foto al costat del despatx del president, Roger Torrent. Li van proposar el repte de posar-se un vestit poderós i la líder de C's a Catalunya s'exposa com una model, "estén els seus braços cap a les cortines de vellut vermell emmarcades entre dues columnes de marbre, es gira, i, reptadora, mira a càmera". La dirigent treia ferro a les fotos a la seu de la sobirania nacional durant la sessió fotogràfica: "Amb aquest monyo m'estic semblant moltíssim a la meva àvia". La resta d'imatges del reportatge de la revista que sortirà a la venda aquesta setmana no seran tan excessives. Les va fer al barri del Born i al seu despatx. Del contingut de l'entrevista el més sorprenent és quan es refereix al seu marit, Xavier Cima, exdiputat de CDC al Parlament, de qui afirma: "Mi marido era nacionalista. Ahora intento apartarle de todo esto". 

arrimadas marit festa  acn

ACN

La política més votada les darreres eleccions a Catalunya creu que el seu marit "abandonó CDC cuando dejó de ser lo que era o lo que parecía que era". Les xarxes ja l'acusen de fer-lo abjurar d'unes idees com si fossin una malaltia:

as rivera confeti  EFE

EFE

Sobre si marxarà de Catalunya per substituir Albert Rivera, que té pitjor premsa que ella, sosté: "Ara em faria molta pena anar-me'n d'aquí, després de tot el que hem aconseguit, encara que en el nostre partit fem primàries i la vida pot donar moltes voltes". La fotogènia indubtable de la líder taronja li pot oferir altres sortides a la política. Ser portada de Telva és només una altra opció.