Ciutadans va desembarcar ahir al País Valencià per fer el seu acte central de campanya. Sense cap rastre d’Albert Rivera, el partit taronja va tenir com a estrella de l’esdeveniment una Inés Arrimadas disposada a traslladar el seu xou del Parlament de Catalunya al Congrés dels Diputats. Tot i que el va quedar força clar ahir al paranimf de la Universitat d’Alacant, on es feia el míting de Ciutadans, és que el circ d’Arrimadas cada cop fa menys riure i provoca més ganes de plorar. Per la vergonyeta, més que res.

Inés Arrimadas sorpresa GTRES

GTRES

De la mà de Toni Cantó, líder del partit al País Valencià, la número 1 per Barcelona va centrar part del seu discurs en atacar els independentistes, que són els causants de tots els seus mals: “Como la banca, el nacionalismo siempre gana”. El nacionalisme dels altres, òbviament.

arrimadas riu llaç groc gtres

GTRES

Com sempre, a Ciutadans no tenen cap idea per arreglar els problemes dels seus votants però en tenen moltíssimes per reprimir encara més els sobiranistes. La seva proposta estrella pel 28-A consisteix a fer fora els indepes de la vida política: “Cuando lleguemos al Gobierno, al señor Aitor Esteban y al señor Rufián se les va a borrar esa sonrisita supremacista de la cara”. El motiu de la tristesa supremacista dels diputats del PNB i ERC? Que Ciutadans diu que els expulsarà del Congrés per llei: “Vamos a aprobar una ley electoral que va a pedir como mínimo un 3% de votos a nivel nacional para tener representación en el Congreso de los Diputados. Verán como no vienen tan sonrientes y tan subiditos”.

A la xarxa, les reaccions no s’han fet esperar i a Arrimadas li plouen les crítiques pel seu llastimós atac als indepes:

Del “tot és ETA” al “tot és supremacisme”. I el pitjor és que encara hi ha algú que s’ho creu.