Inés Arrimadas tanca la setmana de l'1-O com la va començar: a un plató de TV. Ha estat la política catalana més entrevistada per les cadenes espanyoles per commemorar el primer aniversari del referèndum. Això diu molt de com està la TV a Espanya. Dilluns 1-O va ser amb Susanna Griso (que l'endemà duia Rivera) i amb Antonio G. Farreras, dijous amb Ana Rosa Quintana i dissabte a prime time a La Sexta Noche. Si volia que la veiessin més catalans hauria d'anar a FAQs de TV3 que va liderar amb un 20,9%. Però va preferir fer campanya a Espanya i es va trobar que a TVE entrevistaven Oriol Junqueras a Informe Semanal. I Arrimadas va dir això:

arrimadas la sexta

La Sexta

junqueras TVE

TVE

Arrimadas critica a la TV que s'entrevisti un oponent polític a una altra TV. Estil Ciutadans. Diu: "No me parece bien que se entreviste a Oriol Junqueras". Arrimadas ignora que Junqueras gaudeix de la presumpció d'innocència de qualsevol delicte del que se l'acusi mentre no sigui jutjat ni condemnat. Aquell dia no devia anar a classe de la seva Llicenciatura de Dret. El d'ERC  té la mateixa legitimitat per parlar que ella. Periodísticament té més interès, després que Arrimadas hagi sortit aquesta setmana a totes les cadenes espanyoles i a alguna diverses vegades. La xarxa reacciona al seu particular criteri democràtic:

Inés Arrimadas va marxar a dormir després de deixar clar a tota Espanya des de la TV el seu sentit de la democràcia. Diumenge al matí ha penjat al seu instagram què ha esmorzat:

WhatsApp Image 2018 10 07 at 11.40.42

@inesarrimadas

Agafa forces per destruir la llibertat de premsa, la pluralitat política, la presumpció d'innocència i algun pilar més de l'Estat de Dret. Arrimadas insisteix que els antidemocràtics són els independentistes.