Inés Arrimadas acaba 2019 sent la primera lideressa d'un partit estatal: 10 diputats al Congreso, governant algunes ciutats i CC.AA. gràcies a la ultradreta i amb Albert Rivera a casa seva esperant un fill amb Malú. Arrimadas espera la seva pròpia criatura amb Xavier Cima i s'escalfa a l'hivern a la llar de foc, potser a Ripoll d'on va ser regidor Cima per CiU. Arrimadas ha concedit una entrevista a Mònica Terribas però per telèfon, mentre penja a instagram com crema la llenya a casa seva:

ines arrimadas llar de foc instagram

Instastories

Terribas ha volgut acabar l'entrevista preguntant pel fill d'Arrimadas i ha trobat una manera subtil: "Potser toca el debat d'investidura el dia 5 de gener. Segurament serà l'últim 5 de gener que viurà una Cavalcada sense una criatura. Si li fan anar a un debat d'investidura aquell dia no li sabrà tan de greu com si fos l'altre any". Arrimadas: "Sí, sí, espero que l'any que ve ja tindré la meva criatura. Però estic disponible 365 dies. No m'importa el dia sinó si es fa una investidura depenent de partits independentistes. Vindran anys durs. Intentarem que no passi". Parla de la "criatura", sense especificar si és nen o nena.

ines arrimadas prenyada GTRES

GTRES

Es va fer públic que Arrimadas i Cima esperaven un fill el dia 29 d'octubre, ara fa 2 mesos. És fàcil suposar que la líder taronja està d'uns quatre mesos i per tant si ho vol ja sap el sexe de la criatura, però Terribas no li treu. En l'últim acte públic les càmeres ensenyaven una panxa prominent.  A Arrimadas li espera un 2020 atrafegada: lideressa i mare.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat