Torna Nexes a TV3 al seu dia habitual, els dimecres, a enfrontar-se amb el PSG-Barça a la TV de pagament. Un os dur de rosegar que afronten Mònica Terribas i Jordi Basté. Més adient que mai el verb del programa: Creure. El programa es plantejarà preguntes com si creiem en el sistema, si creiem en la vida extraterrestre o si creiem en la vida després de la mort. Un tuitaire s'ha pres al peu de la lletra aquesta última pregunta i ha desitjat públicament la mort de Jordi Basté. L'excusa? Un incendi que ha afectat RAC1:

baste nexes tv3

Jordi Basté a Nexes, TV3

Al tuitaire se li ha escalfat el dit des de l'anonimat. Des d'un compte de twitter sense nom ni cognoms, amb pseudònim. Els missatges que desitgen la mort acostumen a ser anònims. Els periodistes molt exitosos els pateixen en silenci. Fins que ja n'hi ha un tip. Basté és la persona més escoltada de la ràdio a Catalunya des de fa anys. Cada any, cada EGM. Això molesta a alguns que, en lloc de fer una cosa tan fàcil com no escoltar-lo, necessiten fer públic que el detesten. Basté ha respost de manera molt elegant:

baste nexes

Basté al plató de Nexes, TV3

Hi ha certs peatges de la popularitat i l'èxit professional. Un és tenir odiadors, haters, persones amargades i amagades rere un twitter anònim, que mai de la vida s'atrevirien a dir-ho a la cara. Basté etiqueta Mossos i bombers per si crema la Torre Godó de Francesc Macià vagin preparant l'escala més alta del parc de bombers. Aquesta nit, els que no tinguin el Plus, Nexes a les 10. I els que tinguin el partit, que també conjuguin el verb del dia: Creure-hi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat