Iñaki Urdangarin ens vol aixecar la camisa. El cunyat del rei Felip està prenent el pèl a tot el país amb un permís per sortir de la presó escortat amb cotxe de gamma alta i rellotge de luxe al canell. No només surt de la garjola sense la titulació necessària per tractar amb discapacitats intel·lectuals severs. No només és inhabitual fer un voluntariat a centenars de km de la presó. Ho fa contra el criteri de la fiscalia, la mateixa que va aconseguir una condemna de 6 anys per quedar-se 6 milions d'euros de les arques públiques amb l'institut sense ànim de lucre Noos. El marit de la infanta respon les crítiques d'anar vestit amb roba de marca i complements de luxe. La seva resposta a les crítiques és repetir roba. Es creu que els contribuents són imbècils:

-Dimarts 24 de setembre:

iñaki urdangarin dimarts voluntari GTRES

GTRES

-Dijous 26 de setembre:

urdangarin EP

iñaki urdangarin dijous voluntari GTRES

EP

Urdangarin, que dimarts lluïa una bossa ecològica de 100 euros, un rellotge de 700 euros i roba de marca, ha decidit mostrar-se auster repetint la camisa de color verd, tot i que per higiene s'ha canviat els pantalons: blau cel dimarts, blau marí dijous. O la rentadora i l'assecadora de la presó de Brieva van ràpides o té dues camises iguals o dimarts no va suar ajudant discapacitats a fer esport.

urdanga efe

EFE

El cas és que va vestit igual per fer veure que no és cert que gasti tant en complements i que sigui presumit i adori el luxe. Què va fer amb els 6 milions que ell i Diego Torres van robar a les arques balears és un altre tema. Falsa humilitat i camisa verda. Que com tothom sap és el color dels monàrquics i vol dir Viva El Rey De España. Se'n fot d'Espanya i del cunyat.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat