El periodista d'esports Iñaki Cano dona per morta Carmen Sevilla als 89 anys. L'actriu i presentadora de TV està ingressada en una residència des que li va ser detectat un Alzheimer. Va enviudar d'Augusto Algueró l'any 2011 i es va poder acomiadar d'ell en plenitud. Té un fill, Augusto Algueró junior. La notícia l'ha donat un periodista ex de TVE Iñaki Cano però ha hagut de retirar aquest tuit:

tuit iñaki cano

iñaki cano GTRES

carmen sevilla GTRES

Iñaki Cano, i Carmen Sevilla a l'enterrament d'Augusto Algueró, GTRES

La trajectòria de Carmen Sevilla té dues etapes, la d'actriu i folklòrica durant el franquisme i la més popular als anys 90 presentant el Telecupón a Telecinco on va trionfar per la seva manera desimbolta de presentar el sorteig de l'ONCE, accionista del canal, amb errades i pífies. L'última etapa va presentar Cine de barrio a TVE fins que l'edat i la malaltia van aconsellar abandonar la TV. El seu fill va ingressar-la en una residència. este 16 de octubre cumplirá 90 años.

ADEU CARMEN SEVILLA GTRES

Carmen Sevilla diu adeu, GTRES

Les primeres Agències de notícies han donat la notícia com l'andalusa Punto Press. Però la família no ha donat la notícia per oficial.