"Tu nieta te está esperando". Cinc paraules que va dir fa uns dies Ana Obregón dedicades al seu ex, Alessandro Lequio, sobre Ana Sandra, la filla/neta o diguin-li com vulguin, que va néixer de l'esperma del difunt fill de l'actriu i el col·laborador d'Ana Rosa Quintana, diu, seguint les darreres voluntats d'Álex Lequio, cosa que no té tan clara el comte italià. Per què li ha dit això? Perquè de moment Lequio no té cap intenció de veure ni conèixer el nadó, tot i la insistència de la Obregón perquè ho faci. El tertulià d'El programa de Ana Rosa està visiblement molest amb tot el que ha fet la seva ex els darrers temps després de la mort del seu fill en comú, i tot això del naixement de la nova nena, amb Ana Obregón exultant i escrivint un llibre, se li està fent bola i no pensa combregar amb tot el circ mediàtic que s'ha creat.

Ana Obregón EFE
Ana Obregón EFE
Alessandro Lequio  Telecinco
Alessandro Lequio Telecinco

"Yo creo que está bien que todo el dinero que se genere sea para la fundación, pero también hay otras formas de generar ese dinero y creo que lo de la fundación es una disculpa", ha dit Alessandro Lequio. I Ana Obregón, erre que erre, insisteix en que "Esa niña es un milagro. Alessandro, hace un mes que no hablamos, pero decirte que tu nieta te está esperando en casa. Cuando yo no esté, mi hija estará más protegida que la hija de Robert De Niro". L'actriu assegura, pel que fa al pare del seu fill, que té les portes obertes de cara a la reconciliació i en benefici de la filla d'Álex Lequio nascuda del seu esperma congelat: "Las tiene abiertas. Me encantaría que él conociera a su nieta y Aless estaría contento". Creu la Obregón que Lequio ha llegit el seu llibre, El chico de las musarañas?

libro obregon
 

"Buena pregunta. Si lo ha leído, no tengo ni idea. Yo a él públicamente lo he defendido, él dice que tiene a su familia e hijos, pero mis puertas están abiertas... y cuando Anita sea grande, le gustará tener un abuelo". No sembla que Lequio esté por la labor. I menys, veient la darrera publicació que ha penjat a les seves xarxes socials fa poques hores. Una foto on precisament es veu a la seva família i fills, Álex, i la filla que va tenir amb María Palacios, Ginevra Ena. I és que enmig del sidral, el televisiu ha publicat una imatge que ha fet sulfurar els fans de la Obregón, i que veurem com entoma la seva ex. Què s'hi veu? Una imatge d'una de les visites que van fer a Nova York, quan el seu fill Álex estava fent-se el tractament contra el càncer i portava un cotxet amb la seva germana petita, acaronant-li el cap. Una imatge del mes de maig del 2018:

En veure-la, els seguidors d'Ana Obregón han muntat en còlera, tal i com recull la revista Semana. Comentaris indignats dels fans de l'actriu que veuen en aquesta publicació un innecessari cop a la seva ex, i ràpidament han sortit en defensa seva: "Deja a Ana vivir, si no quieres ver la a la niña díselo, y sigue tu vida, pero ellla también sigue con su dolor", "Ve a conocer a la niña, ella no tiene la culpa de nada y ya está aquí". Com acabarà tot plegat?