Els assessors de Miquel Iceta no tenen ganes de ballar. Volien evitar una segona campanya electoral on el personatge es mengés el candidat i oferir una imatge més presidenciable d'Iceta. Però es notava que el cap de llista del PSC se li'n van els peus als mítings. Les càmeres capten com es reté, com s'obliga a no moure els malucs, com es resisteix a que el tornin a anomenar "Fred Astaire". Fins que la TV estatal l'ha cridat. A El intermedio tenen predilecció per ell, els dona el que cap altre candidat: entra a tot i la química amb la redactora catalana Thais Villas traspassa la pantalla. El vídeo és divertit i inadequat:

Tot va ser pactat, el PSC sabia a què anava el seu candidat. L'entrevista es va fer a l'escenari del Teatre Victòria on es representa Cabaret. No li van posar Money, money però Villas té una retirada a Lizza Minelli i Iceta a Joel Grey. Les preguntes prèvies al ball eren : "¿Se siente el Billy Elliot del socialismo?" Resposta: "Yo quiero bailar". Tampoc no li van posar Sonia y Selena ni Queen sinó Luis Fonsi. Iceta deu pensar que arribarà a president poc a poc, despacito.

iceta  la sexta

La Sexta

Les xarxes no han entès tan bona predisposició del candidat. Si ell pretenia treure'n profit en campanya, els oponents fan el mateix. Tan se val que doni bon rotllo sentir Happy amb Iceta petant els dits, el guió estava escrit:

Compte perquè en campanya tot s'aprofita. Si Marta Rovira s'apunta a dir-te frívol li recordes la seva pífia de diumenge a Salvados, quan ni ella ni Arrimades sabien la taxa d'atur a Catalunya.

Pim pam pum electoral. Encara queden dues setmanes de campanya...I la taxa d'atur a catalunya és del 12,5%.