Èxit d'audiència per a La Sexta. Jordi Évole la va encertar de ple escollint un dels personatges que més atrauen l'interès del jovent, i que a més a més, no sembla un jove milionari divinitzat per l'èxit. Ben bé se'l veu molt assenyat i conscient del món que trepitja. Parlem d'una estrella d'Internet com Ibai Llanos, basc de 25 anys famosíssim per la seva activitat com a streamer, comentarista d'esports electrònics i creador de continguts a la web. Evidentment, es guanya molt bé la vida, amb ingressos de molts zeros. Per a que es facin una idea, Llanos viu a Barcelona des de fa uns anys, i ha passat d'un sou de 1.000€ a llogar la mansió de l'exculer Samuel Eto'o​, pagant 15.000 cada mes. El segueixen milions, i les marques el reclamen. Això té un preu, tot i que no diu a tot que sí: sobretot a cases d'apostes. Va perdre un tiet enganxat pel joc, que va acabar suïcidant-se.

Jordi Évole La Sexta

Jordi Évole / La Sexta

El programa, seguit a l'alçada (si no més) d'especials sobre Messi ​o el Papa Francesc, va oferir-nos la possibilitat d'entendre qui és aquest jove desconegut per a molts "adults". I de veure quin és també el preu del camí de la fama. Llanos s'obria totalment i confessava que va patir horriblement en deixar el seu País Basc natal i acceptar una oferta de feina a la capital de Catalunya. Acabava de fer la Selectivitat, però no tenia clar si estudiar o continuar amb la seva afició i convertir-la en el seu mitjà de vida. Va fer la maleta i la mudança. El resultat, vist avui, va ser un encert absolut, malgrat que el va deixar traumatitzat. Era tanta l'angoixa que la seva salut es va ensorrar i va tenir pensaments funestos. "Esa es la peor época de mi vida. Empiezo a tener síntomas de que se me duermen las piernas y los brazos, no sabía que era ansiedad ni ataques de pánico". Trucava a casa seva: "'no sé qué me está pasando, me estoy muriendo', me volví absolutamente loco". Sortosament, va buscar ajuda professional i es va recuperar. Només cal veure'l per comprovar que és així. 

Casa Ibai Llanos con Jordi Évole La Sexta

Casa Ibai Llanos amb Jordi Évole / La Sexta

Ibai Llanos gesto Lo de Évole La Sexta

Ibai Llanos fa confessió personal a 'Lo de Évole' / La Sexta

Ens alegrem per l'Ibai i la seva bona salut. I bona també la jugada de La Sexta: portar la força aclaparadora d'Internet a la TV, esgarrapant share a la germana "carroza"