Ibai Llanos està exultant. L'streamer més famós del país no para quiet. El seu cap no para amb les propostes que ofereix als seus seguidors, que les reben amb els braços oberts i s'hi abonen de mala manera. Tot el que toca ho converteix en or, com el rei Mides. Nova competició, nou esdeveniment entre youtubers, nou èxit descomunal, tornant a registrar números històrics. El basc ha estat l'amfitrió de La Velada del Año en la seva segona edició. L'any passat ja va superar el milió d'espectadors a Twitch, i aquest any ha arribat a triplicar aquesta xifra amb pics de més de 3,2 milions de viewers a banda dels que s'han desplaçat al Pavelló Olímpic de Badalona per presenciar-la in situ. Ibai sempre ha estat lligat al món de l'esport, i aprofitant la seva influència incipient, cada cop mou magnituds més grans de massa social. Com ara, veient els protagonistes practicant boxa, amanit amb actuacions musicals o la presència de Bizarrap en una jornada que va ser històrica.

Ibai Llanos La Velada del Año @IbaiLlanos
Ibai Llanos a 'La Velada del Año' @IbaiLlanos

I no només. Artistes internacionals com Duki, Quevedo, Nicki Nicole o Rels B han estat els encarregats d'amenitzar les esperes entre combat i combat. I després, la teca, els combats amb presència estelars dins el mundillo youtuber, com la de Martí Miras, conegut pels seus viewers amb el sobrenom de Spursito, Carola, AriGameplays, Paracetamor, Momo, ViruZz i el plat fort de la nit, el vigent campió, Míster Jägger, enfrontant-se al convidat més especial i surrealista de l'esdeveniment, David Bustamante.

Careo Bustamante Mister Jagger La Velada del Año @IbaiLlanos
David Bustamante vs. Mister Jagger a 'La Velada del Año' @IbaiLlanos

Durant la narració de l'esdeveniment, entre uppercut i uppercut, entre nata i nata, Ibai Llanos estava exultant i, com acostuma a fer, deia el que li sortia del monyo. I a qui no li agradi, que s'hi posi fulles. Revela en directe l'streamer que "muchas veces me preguntan: ¿Oye, por qué haces tantas cosas en Catalunya?". I ell què ha respost? Dient dues vegades: "Porque soc català, soc català, visca Catalunya!". La xarxa, esvalotada amb la proclamació del basc sobre la terra on viu des de fa temps:

Els seus seguidors també s'hi han abonat amb una foto publicada al seu compte de Twitter, tot i que l'original és una imatge que va publicar en un Stories Luisito Suárez. Qui és el protagonista de la foto? Ni més ni menys que Leo Messi, bon amic d'Ibai. Però en una actitud poc habitual. Bé, de fet, intuïm que deu fer-ho força, però els seguidors de l'argentí no estem acostumats a veure'l en braços de Morfeu d'aquesta manera, absolutament KO i fotent-se una migdiada de campionat. La conya a xarxes està servida:

A jutjar per les imatges de les vacances que s'està fotent Messi a Eivissa, anant en vaixell, de festa o de tiberi en tiberi, no ens estranya gens que necessiti fer una migdiada de campionat.