No ho pot evitar. Quan passen uns quants dies sense que es parli d'ella, a Rosa Díez se li encén l'alarma del mòbil i torna a fer el ridícul. El seu cas és digne d'estudi. El seu espanyolisme decadent i ranci fins i tot fa avergonyir els toros d'Osborne que encara queden per les carreteres. Primer, fa un mes, quan va esclatar la pandèmia, penjant un tuit on deia que "Unidos resistiremos y venceremos". Música de Resistiré del Dúo Dinámico. I imatges de metges o sanitaris? No. D'uns avions militars fent la rojigualda.

Passats els dies, va regalar a Espanya una imatge impagable de l'habitació del terror on l'ex dirigent d'UPyD passa el confinament. 

rosa diez

@estadodealarmatv

Faltava la cirereta. Díez ha tornat a esmorzar orgullo español i ha fet un power paint explicant que "Esta crisis va a despertar y unir emocionalmente a los españoles sin complejos que nunca sentimos la necesidad de reivindicarnos como tal". Menys mal que mai sent la necessitat de reivindicar-se com a espanyola... Què ha fet ara? El himno del sanitario. Una soflama patriòtica amb música i lletra versionada de la Legió i dibuixets de conte infantil.

rosa diez himno sanitario

@rosadiezglez

Canviïn "Nadie en el Tercio sabía quien era aquel legionario tan audaz y temerario que a la Legión se alistó" per "Nadie en la UCI sabía quien era aquel sanitario tan audaz y temerario que al virus combatió". O "Soy un hombre a quien la suerte hirió con zarpa de fiera; soy un novio de la muerte que va a unirse en lazo fuerte con tal leal compañera" per "Soy persona a quien la suerte hirió con esta pandemia; soy un novio de la muerte que pelea duro y fuerte por las gentes de su tierra". Un vídeo grotesc que ha estat rebut com es mereixia:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat