"Si tanto te repugna España vete a tu país que encima que te damos de comer a ti y a tu familia criticas mi país vete a comer mierda a Túnez". Aquest fastigós missatge és el que s'ha trobat l'actriu madrilenya Hiba Abouk (El Príncipe) com a resposta a haver gosat de compartir un fragment d'un article sobre la Rosalia, que deixava anar un bon grapat de crítiques al caràcter espanyol: Un text que parlava de "la envidia es el deporte nacional", "complejo de inferioridad cultural" o del masclisme que lloa els èxits dels homes mentre menysprea els de les dones: "Nadie ha atacado a Antonio Banderas, Óscar Jaenada o Jordi Mollà por trabajar en Estados Unidos como sí se ha ridiculizado a Penélope Cruz, Elsa Pataki o Paz Vega por hacer exactamente lo mismo. De Sara Montiel se recuerda cómo le freía huevos con ajo a Marlon Brando".

Article El Pais Rosalia @hiba abouk

@hiba_abouk_

La bilis dels espanyolistes més tronats bullia. Especialment la de l'autora de la vomitiva, xenòfoba, gramatical i ortogràficament censurable i indocumentada reacció. Una bestiesa darrera l'altra i que l'actriu de 32 anys, nascuda a la capital del regne i amb arrels de Líbia, Tunísia i el poble gitano ha respost amb el millor argument: La senzilla contundència de la realitat. "¿A qué país quieres que me vaya si soy española?", afegint que parlant de repugnància, "eso es lo que me provocan personas racistas como tú". Abouk ha compartit també el suport de molts seguidors davant de la seva reacció. 

Racisme contra Hiba Abouk @hiba abouk

Hiba Abouk retrat @Hiba abouk

Hiba Abouk Instagram @hiba_abouk_

HIBA contra Racisme @hiba abouk

@hiba_abouk_

Espanya, un país en el que pel fet de tenir una identitat, aspecte o arrels diferents o una sensibilitat crítica amb els tòpics més primitius et poden convertir en enemic, en foraster i en sospitós de traïdoria al seu rovellat concepte de pàtria. Afortunadament, la Hiba no és de les que es deixen intimidar.