Helena Garcia Melero és la periodista més representativa de TV3 i la que té millor imatge. En època de xarxes socials i crítiques acarnissades a tot el que surt per TV, la Melero és l'única que aconsegueix agradar a tothom. No hi ha cap altra com ella dins la casa. Als 55 anys està en el seu millor moment, conduint el programa més llarg, el que ocupa més hores de tota la graella setmanal: Tot es mou, tres hores i mitja diàries. A TV3 ningú fa més antena que Melero. És una decisió coherent: la millor és la que surt més. Així de fàcil. I ho fa sense copresentador, amb molts col·laboradors i saltant de manera natural de la informació política a les connexions d'actualitat social, els moments més frívols o seccions de cuina. Ningú és capaç de fer-ho i no grinyolar a cap secció. Només ella. Amb un afegit no pas menor en TV: a la seva solvència periodística s'hi afegeix la bona imatge. És telegènica fins a dir prou. A la vestiteca de TV3 li fan festes, tota la roba que li posen llueix com en una passarel·la. Aquest dimarts anava de blau mediterrani:

Helena Garcia Melero, TV3
Helena Garcia Melero, TV3

Melero és nedadora i cada estiu fa curses al seu Empordà, al Cap de Creus. Té casa a Cadaquès i llueix aquest bonic entorn natural al seu imprescindible Instagram. Acaba de ser la convidada estrella a la festa d'aniversari d'una coneguda periodista i tertuliana del seu programa, Núria Ribó, que acaba de celebrar 75 anys a Cadaquès i la Melero no hi podia faltar. La presentadora ha penjat dues fotos a la festa on felicita la tertuliana però han saltat les alarmes d'EN Blau quan Helena Garcia Melero, per primer cop, penjava la foto amb un misteriós acompanyant masculí a la festa, tapat amb una gorra groga. Fa temps, gairebé una dècada, que la Melero es va divorciar del pare dels seus tres fills, el també periodista Joan Vehils, i no es coneix qui és la seva nova parella. Algunes fonts informen que és metge però no hi ha cap foto d'ell. Serà aquest que s'agenolla al costat de Melero besant l'anell de la Ribó?

Helena Garcia Melero a la festa de Núria Ribó, Instagram
Helena Garcia Melero a la festa de Núria Ribó, Instagram

Melero amb un jersei verd, uns pantalons a joc i la cara neta estava estupenda, però el misteriós acompanyant no és qui ocupa el seu cor. Es tracta d'un company de TV3 i vell amic, en Marc Pérez, editor del Tot es mou amb qui Melero va començar a treballar a l'etapa d'Els matins de TV3 quan el dirigia Josep Cuní i Marc Pérez era el noi dels telèfons, que atenia les trucades dels espectadors. Quan Cuní va marxar a 8tv, Marc Pérez va acceptar l'oferta de quedar-se a Els matins amb el nou equip i a formar part de la plantilla de TV3. Així tots dos amics i companys han tornat a coincidir en un programa de migdies. El misteri resolt, Melero va a la festa amb un amic i ni rastre de la seva parella. 

A banda de la festassa de la Ribó, "Quin “festorro”, el del 75 aniversari de la Ribó a Cadaqués. L’esperit dalinià no hi podia faltar. Estàs estupenda estimada", la Melero ha penjat a Instagram un altre look per caure de cul a terra, com a presentadora d'una gala benèfica en la recerca de recursos per la lluita contra el càncer de la Fundació Fero. Es va celebrar dilluns a la nit a les Drassanes de Barcelona i va ser un èxit de convocatòria i recaptació, amb una amfitriona de luxe: la radiant Melero de vermell:

TV3 no sap la sort que té amb aquesta periodista tot terreny, que els fa un Telenotícies, un late night, un matinal, un magazine de tardes o la Marató com si res. TV3 viu com l'antiga Grècia el seu millor moment: el període Hel·lenístic.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!