Jorge Javier Vázquez està comptant els dies que li falten per anar-se'n de vacances. Encara que abans de la seva tan anhelada aturada estival, el presentador de Sálvame ha aterrat a Barcelona amb la funció de la seva tercera obra de teatre, Desmontando a Séneca, que es podrà veure al teatre Tívoli de la capital catalana els propers dies 23, 24 i 25 de juliol. Una representació que ha portat al de Badalona a fer promoció durant el dimarts 6 de juny. Al matí ha visitat Jordi Basté en el programa de ràdio El món a RAC1. A la tarda s'ha apropat fins als estudis de TV3, on ha estat entrevistat per Helena García Melero al plató del Tot és mou. Una conversa en la qual el de Sálvame i la de Barcelona han tractat diferents temes, entre ells com ha afectat la pandèmia a Jorge Javier Vázquez. Doncs la crisi del coronavirus ha tingut dures conseqüències per al món de la cultura. Foto del català:

Jorge Javier Vázquez, TV3

Jorge Javier Vázquez, TV3

"Em costa molt anar a veure la gent, em fa molta mandra", ha començat dient el presentador de Telecinco, preguntat per Helena García Melero. "Ens hem acostumat a estar a casa, encara que estic solter i alguna cosa he de fer", ha confessat Vázquez, fent gala del seu sentit de l'humor, i deixant clar que als seus 50 anys està obert a noves aventures i a conèixer la persona que li torni la il·lusió per l'amor. Unes poques ganes de conèixer i estar amb gent que no comparteix Helena García Melero, qui ha confessat que ara més que mai té "ganes de veure's amb la gent". I parlant de la pandèmia, la presentadora de TV3 ha confessat la dura estampa de Barcelona que no aconsegueix treure's del cap, per molt que ho intenti. "Tinc unes imatges de la ciutat, de les rondes, buides a les nou de la nit, quan sortia de treballar, que no se'm oblidaran mai", ha confessat. Fotos dels dos al plató del programa Tot és mou:

Jorge Javier Vázquez i Helena García Melero, TV3

Jorge Javier Vázquez i Helena García Melero, TV3

Jorge Javier Vázquez i Helena García Melero, TV3

Jorge Javier Vázquez i Helena García Melero, TV3

Helena García Melero, TV3

Helena García Melero, TV3

I és que la presentadora de la cadena pública catalana, igual com molts altres dels seus companys de professió, malgrat la pandèmia del coronavirus i la delicada situació que es va viure durant la primera meitat del 2020, amb el confinament domiciliari, va haver d'anar de dilluns a divendres al seu lloc de treball per presentar el programa de les tardes Tot és mou. Una situació que gràcies als avenços en el camp de la medicina ha canviat lleugerament, malgrat que en els últims dies s'han donat un gran repunt de casos positius entre els més joves. Motiu pel qual, de nou, es tornarà a tancar el lleure nocturn durant almenys 15 dies. Una mesura d'última hora per veure si la situació millora. "Per sort ja tinc les dues dosis i una prova d'antígens negativa feta d'ahir a la tarda", ha confessat molt feliç Helena García Melero. I és que les bones notícies cal celebrar-les. Sempre. Això sí, de moment, ni petons, ni abraçades. Tot arriba.