Esteban González Pons. Vicepresident del Grup Popular Europeu i algú obsessionat amb denigrar i atacar Carles Puigdemont, Toni Comín i l'independentisme català, que pregona orgullós frases com "Si escribiera una carta de amor a Puigdemont se la mandaría a Lledoners". I és que l'eurodiputat del PP ara s'ha fet escriptor ocasional. 

gonzalez pons eurodiputat

ElNacional

En els vols entre Madrid i Brussel·les ha aprofitat per escriure el que avui és la seva primera novel·la, una història romàntica que no creiem que li regali a Carles Puigdemont ni que aquest tingui massa ganes de llegir. Es titula Ellas, un llibre que el porta a parlar d'amors de joventut, de dones i de València. "Siempre he querido ser escritor y al cumpllir los 50 me dije a mí mismo: ahora o nunca. Me he atrevido por primera vez a desnudarme, porque escribir una novela es desnudarte". Són paraules al Huffington Post, que l'ha entrevistat amb motiu de la publicació del llibre.

gonzalez pons llibres

@egonzalezpons

Li pregunten si a l'Europarlament encara preocupa molt el tema de Catalunya. I González Pons, en la seva línia: "Para nada. Cataluña es un tema que no está en la agenda europea. Estuvo las semanas o meses posteriores al falso referéndum y desapareció. En este momento nadie habla de Cataluña en Europa. Carles Puigdemont ya forma parte del paisaje del Parlamento Europeo sin despertar ningún tipo de reacción ni a favor ni en contra, está ahí". El tonito condescendent i perdonavides habitual en ell. El mitjà vol saber si s'han creuat ell i Puigdemont alguna vegada pels passadissos de l'Europarlament.

puigdemont

@carlespuigdemont 

"¿Lo ha visto por los pasillos?". "Incluso he coincidido con él en un ascensor", respon ell. "¿Y qué tal?"... "He procurado salir antes que él para que no pudiera decir que le había cedido el paso". Maleducat. I penós. Potser es deu pensar que a Carles Puigdemont li treu la son que algú com ell li cedeixi o no el pas en obrir-se les portes. Probablement la presència del popular a l'ascensor deuria passar-li tan desapercebuda com el fil musical.