Glòria Serra és als 56 anys una veterana dels mitjans catalans. Ha fet des de programes matinals de 6 hores, a COM ràdio, a parella de Jordi González a Telecinco (La noria) o de Josep Cuní a TV3 (L'aventura quotidiana).  Des que va fitxar per Antena 3 semblava cridada a grans programes, com un de tardes que competia amb Sálvame. Ha acabat fent l'entradeta i la veu en off, ni tan sols dirigint Equipo de investigación. Poca cosa. Sembla que s'acaba. Promocionen el programa de divendres vinent com si fos l'últim:

gloria serra eP

Glòria Serra seguirà a La Sexta? EP

Serra celebra 10 anys de programa fent una tourné per Liarla Pardo i El hormiguero. Amb tanta promoció sembla que no és per fer-la fora sinó per crear expectació d'un reportatge que abordarà la prostitució. Però juguen a l'equívoc i la xarxa ha picat:

gloria serra La Sexta

Glòria Serra és Gloria sense accent a La Sexta

Glòria Serra, que en antena és Gloria sense accent obert, juga. El joc serveix per deduir que no la fan fora. El seu 6,2% d'audiència de l'últim programa equival a ni fu ni fa. Si la fan fora tindrà més temps per cuidar els seus dos fills. El marit és l'argentí Nacho, 20 anys més jove que ella, que segons Vanitatis "no tiene relación con el mundo de la televisión, y aunque es decorador, ha trabajado como camarero en Barcelona".

gloria serra novio lecturas

Portada Lecturas

Glòria Serra o Gloria Sierra (sic). Té el seu milió d'espectadors amb l'ai al cor. No desesperin, emetran programes repetits. Ho fan sempre. "La mafia de la harina", "La mafia de los huevos" o "La mafia del falso gotelé". Al final era una mera estratègia de màrketing. El programa aborda la mort de La Veneno.