El clan Campos té un problema amb els noms i els cognoms. Totes les de la família que fan TV són dones, i moltes voldrien dir-se com la matriarca, l'estrella, María Teresa Campos, però no porten el seu cognom en primer lloc. I per postres, el nom no totes es poden dir Teresa. Però cadascuna ha crescut a la tele sota l'ombra de la gran estrella i volen que se les hi relacioni d'una manera o altra. La filla gran és Terelu, 57 anys, tot i que la gran sembli Carmen, que en té 56. Terelu ja fa temps que va posar-se primer el cognom de la mare per brillar més. Terelu Campos. Primer com a membre dels programes de la Campos com el matinal líder Día a día i després volant sola a Telemadrid amb Con T de Tarde. Ha tornat a Telecinco a fer Sálvame quan la mare ja no té salut per fer programes des del seu fallit programa d'entrevistes dins un camió. La va durar un programa i es va tancar per poca audiència i per poca habilitat de Campos preguntant. Té 81 anys. La filla petita que era directora d'aquell matinal de Telecinco conserva el cognom patern, Borrego.

Clan Campos al completo GTRES
Clan Campos sencer, GTRES

La nova generació, nets de la Campos, ja no conserven nom ni cognom. L'única que fa tele és Alejandra Rubio, que manté el nom del pare. I queden els fills de Carmen Borrego, que conserven el cognom del pare. El noi, José María Almoguera, acaba de fer besàvia la Campos. Ha tingut un fill amb la seva dona Paola Olmedo i ha sorprès el nom que han triat pel petit: es diu Marc. Un nom preciós, no cal dir-ho, elegant, eufònic, senzill i maco, però amb un detall: és el nom català més posat pels nens que neixen a Catalunya des de fa dècades. Està molt connotat com a nom català. I ningú de la família té cap vincle familiar amb Catalunya. L'han triat no com una picada d'ullet al país sinó perquè és maco. Molt maco. Més que Marcos.

Hijo Carmen Borrego y su mujer GTRES
El fill de Carmen Borrego, José María, i la seva dona Paola abans de parir, GTRES

Segons Jaleos  el nen va néixer diumenge 4 de juny a les 11 de la nit i va pesar 2,9 kilos i medir mig metre. Així el felicita l'àvia del Marc, Carmen Borrego: "Querido hijo ,, soy muy feliz de este momento tan importante de tu vida , sabes que soy muy feliz de ese niño maravilloso que ha llegado al mundo. Gracias por compartirlo conmigo y sabes que siempre estaré aquí. Tu mujer y tú habéis sido muy generosos conmigo . Si escribo esto es para que todos sepan que he sido participe de vuestra alegría y que nadie piense que no eres un buen hijo. Os deseo lo mejor . Os quiero mucho a los tres". Mare i fill no passen pel seu millor moment de relació. El petit Marc segur que hi posarà remei.

El que no queda clar és si veurem la matriarca donant la benvinguda al seu primer besnet. Segons algunes fonts pateix d'Alzheimer. Terelu Campos i Carmen Borrego han parlat de l'estat de salut de la seva mare sense posar nom a la malaltia"Hay muchas familias que sufren lo que estamos sufriendo y tenemos la suerte de tenerla y que nos conozca. No sé qué pasará el día de mañana y cuando no nos conozca pero ahora mismo la tenemos y nos conoce y esto es... Para nosotros es nuestra prioridad, que esté bien y tranquila. Feliz no, feliz en ella ahora es complicado", confessa Carmen Borrego.

mari a teresa campos fotos
Última foto de la Campos, premsa rosa

"Todo el mundo sabe que mi madre no está bien y habrá un momento en la que ya no nos reconozca. Solo pedimos que la dejen descansar y dejen de seguirla, tenemos que hablar con naturalidad y ayudamos a mucha gente si hablamos. Cada vez duramos más años pero llegamos peor y nadie estamos preparados para esto, es que no se nos prepara...". Uns venen i altres marxaran. Llei de vida. Benvingut Marc.