Hi ha vegades en que un desmentit només fa que difondre i augmentar la fake new que intenta negar. Un mitjà tan poc rigorós com el digital sudamericà ActitudFem va publicar una no-notícia a la qual ningú va donar cap credibilitat: Crecen los rumores de que Piqué habría dejado a Shakira por su ex novia. No hauria tingut més recorregut fins que l'exnòvia de Gerard Piqué anterior a Shakira, Núria Tomás, ho ha desmentit al seu instagram. Acompanyant el missatge d'una foto només amb un color, el negre.

nuriapique  viatge d'anada i tornada

Viaje de ida y vuelta

El text ja esborrat del seu instagram deia: "Podría hacer oídos sordos y una vez más dejar que pasen los días hasta que se olviden de las mentiras que se dicen sobre mí, pero esta vez no me apetece. Me resulta increíble ver como noticias inventadas acaban provocando todo tipo de reacciones y juicios de valor sobre mí. Sin más que añadir, a seguir disfrutando de la vida"​. Algú li ha fet veure que donar peixet a una mentida és escampar el dubte i Núria Tomás ha eliminat el missatge.

 

A post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

Núria Tomás va ser durant anys coneguda per treballar en l'equip de comunicació d'una de les empreses alimentàries catalanes més potents: Enrique Tomás. Quan el seu pare, i empresari de pernils, va començar una ambiciosa campanya per convertir el pernil en un producte a peu de carrer i obrir botigues arreu, una jove Núria Tomás s'encarregava de la comunicació de l'empresa. Ara té una incipient carrera d'actriu i model. Planta en té, és una de les belleses més contundents d'entre totes les WAGs del Barça. Trobar fotos de la parella Piqué-Tomàs obliga a remuntar-se a l'estiu de 2010, quan Piqué ja havia tornat vencedor del Mundial de Sudàfrica i havia conegut Shakira, l'actual mare dels seus fills. Aquell va ser el seu últim estiu junts.

pique nuria tomas GTRES

GTRES

Les fake news sobre la parella Piqué-Shakira corren com la pólvora, fins el punt que la "notícia" que ha sortit a desmentir la ingènua Núria Tomás sosté que Piqué "ha viatjat diverses vegades a Madrid per trobar-se amb la seva ex" i que Shakira, literalment, "s'està quedant calba". Tan absurd com assegurar que el vídeo del petit Sasha Piqué ballant el penja el futbolista per desmentir la ruptura amb la colombiana. Tomás té una carrera per davant, lluny de Piqué i del seu altre nòvio famós, el pilot de motos Jorge Lorenzo.  

jorge lorenzo nuria tomas GTRES

GTRES

Núria Tomás, que ja ha fet una pel·lícula amb Andy Garcia, és el millor anunci de pernils. Si menjant els porcs d'Enrique Tomás està així, Burguer King i Mc Donalds faran fallida.

 

A post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

En Blau va poder parlar amb l'actriu i contra el que podria semblar és una persona senzilla i disposada a treballar per fer-se el seu lloc al món, sense cap necessitat de fer el paper de "nòvia de". I Shakira? Penja un vídeo a insta stories amb Piqué i el seu fill Sasha jugant amb una pilota de futbol contra la paret: La mare li diu "con la cabeza, wow" i el pare li diu "molt bé". 

instasotires shakira

@shakira

Afanyint-se a veure el vídeo, només hi serà 24 hores.