Els fans de la parella més mediàtica del país, Gerard Piqué i Shakira, porten uns dies esvalotats. I més, des que l'exmànager de la cantant colombiana, Jairo Martínez, va fer una entrevista en un programa del seu país deixant caure que no seria descartable que l'any vinent se sentin campanes de boda damunt dels seus caps.

En principi, Shakira sempre s'ha mostrat reàcia al matrimoni, però ara el bla, bla, bla sobre aquesta possibilitat ressona amb més consistència. De moments, ells no diuen ni ase ni bèstia, tot i que un casament com aquest seria la bomba.

pique hormiguero portada

Gerard Piqué, amb Pablo Motos a 'El Hormiguero' / Antena 3

Tampoc n'ha parlat el central del Barça en la seva visita a El Hormiguero d'aquest dimarts. Aprofitant que els jugadors de Xavi Hernández tenien un parell de dies de festa, i que Piqué es trobava per Madrid, finalment ha visitat el programa de les formigues, cosa que no va fer fa uns dies, però no perquè el nou tècnic li ho prohibís, sinó perquè ell va decidir posposar-ho fins que fos més pertinent. Com ara.

Piqué ha parlat de les bondats de Madrid, de la Copa Davis, de la possibilitat de ser president del Barça algun dia, d'Amancio Ortega, de que no jugaria mai al Reial Madrid, "prefiero morirme", i del sotrac que va suposar l'adeu de Messi. També, evidentment, ha parlat de la seva dona.

Una Shakira que fa uns dies va tenir un ensurt majúscul amb uns porcs senglars a Collserola mentre anava amb un dels seus fills. El jugador ha comentat com de malament ho va passar la seva parella i que no és estrany trobar-se amb aquests animals cada vegada que torna de nit, després d'algun sopar. De fet, ell ha vist més de 100 en només un any. I Shakira?: "Se pegó un susto de muerte":

No és l'únic moment en el que ha parlat de la seva parella. Trancas i Barrancas l'han sotmès a un test on s'havia de mullar. Però si hi ha algú en aquest país al que no li preocupi gens ni mica el què diran i que li diu a les coses pel seu nom, aquest és el jugador català.

"Puntúa a Vinicius del 1 al 10". "Esta temporada, un 9". "¿Ganar el Mundial con españa o la Champions con el Barça?". "Están a la misma altura". "¿Tienes el teléfono de Florentino?". "Si no se lo ha cambiado, sí". "¿Le has dejado dinero a algún compañero que está empezando?". "Sí". I sobre Shakira: "¿Alguna vez has ayudado a componer una canción a Shakira?"...

pique shakira hormiguero

Gerard Piqué, a 'El Hormiguero' / Antena 3

Piqué s'ho repensa i confessa que "a componer, no... pero sí que muchas veces le digo si me gusta o no me gusta, y a partir de ahí hace cambios". "¿No has colado alguna palabrilla?". Resposta: "No soy mucho de palabras. Soy más de números".

Com sempre que va a la tele, una delícia sentir Piqué parlant de tot sense cap tipus de problemes.