Gerard Piqué, geni i figura, serà el proper president del Barça quan ell s'ho proposi (i si s'ho proposés ara, amb la que està caient al club, amb Laporta i companyia, ho tindria encara més fàcil). De moment, però, s'ha de conformar amb ser el president de la Kings League, que no és poc, i que gràcies precisament a aquest càrrec, està aconseguint complir alguns dels seus somnis. Després de penjar les botes i ser un dels futbolistes més emblemàtics de la història del club, l'excentral continua sent igual com era en la seva etapa de jugador: un referent, algú a qui sembla que tot li rellisca, segur de sí mateix, sorneguer, idolatrat, envejat i una icona també per la seva planta, la seva imatge i els seus looks.

pique
Gerard Piqué / IG

A Piqué el relacionem amb aquesta samarreta meravellosa, amb els colors blaugranes que tantes vegades va lluir. Una samarreta que no té preu, simbòlicament parlant. Ara, però, n'ha lluït una altra. Una que només s'han posat deu persones més, així d'exclusiva és. Com diuen a Tikitakas, "Gerard Piqué puede presumir de muchas cosas, incluido un Mundial, y ahora también de lucir la camiseta de fútbol más cara de la historia. Un privilegio reservado solo para él y otras diez personas más que quieran rascarse el bolsillo". I és que l'exjugador blaugrana és una de les imatges del producte estrella d'una col·lecció que ha unit a la marca de moda Balr, especialista en dur peces esportives a l'àmbit urbà i casual, i al grup empresarial de la indústria del luxe Five.

Les dues empreses han creat Five x Balr, un homenatge a la fusió del futbol, la música, l'art, la dansa i la moda, que s'ha estrenat amb una col·lecció de roba on destaca una samarreta d'edició limitada, la més cara que s'ha fet mai, ja que es troba adornada amb ni més ni menys que... 30.000 pedres d'Swarovski. Una samarreta que no és a l'abast de tothom, ja que per fer-se amb una de les samarretes que llueix Piqué, s'hauran de gratar la butxaca i gastar-se'ls. S'hauran de pagar ni més ni menys que 5.000 euros. I fins i tot, ni tenint aquesta pasta i poder-te'ls gastar, no està clar que ho puguis fer, ja que únicament s'han llançat onze unitats.

pique2
Gerard Piqué / IG
pique3
Gerard Piqué / IG

 Es posi la samarreta que es posi (menys la del Madrid, que això no passarà mai), Gerard Piqué, meravellós.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!