Gerard Piqué i Riqui Puig semblen fets de la mateixa pasta. Un de la Bonanova, i l'altre de Matadapera. En argot, són pijos. Tots dos catalans, formats a La Masia, de bona família, cara de bon nen, rossets, bons jugadors i desacomplexats a les xarxes socials. Piqué ja va de sortida als 34 anys i Riqui Puig tot just comença als 22.

gerard pique riqui puig EFe

Riqui Puig i Gerard Piqué al camp de l'Alabès, EFE

El partit de dissabte contra l'Alabès, on van jugar tots dos, va tornar a ser un desastre, però amb Xavi passen pàgina. És costum que entre ells es piquin no només als rondos dels entrenaments sinó a Instagram. I l'habitual és que Piqué, que té 19,5 milions de followers se'n foti de Puig que en té 3,3, de milions. Ara ha estat per una foto a la sala d'estar del jove migcampista del Barça:

RP

Riqui Puig a Instagram

Riqui Puig penja dues fotos molt similars a la seva sala d'estar. Bambes del seu patrocinador, moqueta bona, colors blancs... Una estampa relaxada fins que Gerard Piqué entra a Instagram i comenta dos detalls per destacar el gust dubtós de Puig:

Piqué escriu "R.P. quina horterada" referint-se a com el jove futbolista ha demanat que li brodin les inicials, erra punt pe punt, als coixins de casa, els de la saleta d'estar, com si fos un narco mexicà. I per si fos poca cosa, Piqué fa escarni de la manta de Riqui Puig: "De quina marca és la manta?":

piqyue inbsta

Instagram Riqui Puig

Una manta de Loewe costa, segons el web de la marca, al voltant de mil euros. Hi ha molts detalls estrambòtics de Riqui: les bambes sense mitjons, la tele d'esquenes al sofà, les inicials com de làpida funerària (RIP: Requiescat in pace en llatí descansi en pau). Però Piqué posa l'accent en dos detalls que fan molt de casa bona, molt pijet. 

El que té conya és que li digui Piqué. Són dues gotes d'aigua. Com quan li diu la paella a la cassola "No te acerques que me tiznas". Piqué i Riqui Puig, dos nens de casa bona, dues estrelles del Barça, dos molt bons futbolistes. Macos i cars, com Loewe.

-----

L'última conya va ser fa mesos amb el nou look de cabell mullat del guapo i solter Riqui Puig:

Riqui Puig nuevo look @fcbarcelona cat

Look nou de Riqui Puig / @fcbarcelona_cat

Gerard Piqué a Riqui Puig @gerardpique

Robin Van Persie @robinvanpersie

Robin Van Persie / @robinvanpersie

Riqui Puig a Gerard Piqué Twitter

 

Resposta de Riqui Puig a Gerard Piqué / Twitter

Segons el defensa de 34 anys i parella de Shakira, el menut Riqui s'assembla a una estrella mítica del futbol europeu: l'holandès Robin Van Persie. L'elecció del davanter 'orange' ha estat molt aplaudida pels internautes, que creuen que seria la solució per als problemes de la promesa per fer-se fort a les alineacions de l'entrenador, per allò de la nacionalitat.

En tot cas, Puig li torna la pulleta, etzibant-li un "no moriràs mai" que sembla una broma interna del vestidor, demostrant el bon rotllo entre els cracs blaugranes. 

Amb serrell, 'repentinat' i amb 'gomina', calb o amb una perruca, amb manta o amb inicials brodades, aquesta temporada ha de ser la de l'explosió futbolística de Riqui Puig.