Gerard Piqué va suar tinta per aconseguir un conveni de separació que no fos denigrant per ell. Shakira, la que havia rebut l'ofensa de trobar-se Clara Chía a les portades com la nova nòvia de Piqué, va sortir a matar. No volia cedir un pam al seu ex en la separació. Setmanes d'agres discussions amb advocats van acabar amb fumata blanca: Milan i Sasha marxen a Miami i Piqué té dret a passar 10 dies al mes amb ells a la ciutat de Florida. Però ara resulta que el conveni va ser precipitat i Piqué no s'hi troba a gust. S'adona que el que va pactar era molt lesiu amb els seus interessos. Piqué no pot amb tot: Kosmos, Clara i els nens. Només una cosa uneix tots els humans: el dia té 24 hores. Per tothom. Piqué va marxar divendres a Miami i dilluns ja era a Barcelona amb Clara i la King's League.

Gerard Piqué d'incògnit avió Antena 3
Gerard Piqué d'incògnit avió Antena 3
Piqué a Miami Antena 3
Piqué a Miami Antena 3

La foto de Piqué d'incògnit a l'avió BCN-Miami apareix al programa Y ahora Sonsoles i l'ha obtingut un famós resident a Miami, Nicolás Vallejo Nájera, que és com Piqué: exnòvio d'una diva del pop llatinoamericana, Paulina Rubio. Parla per Antena 3 i revela que Piqué s'ha instal·lat en un hotel de la ciutat nord-americana només tres dels deu dies que li tocaven amb els seus fills: de divendres a diumenge. Va tornar a Barcelona ràpid amb jet lag per un acte de la King's League amb Clara Chía al districte 22@ del Poble Nou, com demostren unes imatges de dilluns a la nit a Barcelona:

Clara Chía de negre a Poble Nou, tw
Clara Chía de negre a Poble Nou, tw
Gerard Pique a Poble Nou dilluns , Tw
Gerard Pique a Poble Nou dilluns , Tw

Segons El Periódico Piqué no està content amb el conveni que van haver de signar amb una pistola al pit: "Se está dando cuenta de que este convenio, que en un momento pensó que iba a ser fácil por sus posibilidades económicas, está siendo muy complicado y no sabe si la cagó al aceptar esta custodia. Por su parte, la colombiana tampoco estaría del todo a favor de este acuerdo. Además, están surgiendo nuevas tensiones entre ambos, ya que la casa que tienen los dos en común en Barcelona está siendo el escollo más grande para sus equipos legales". Ni venen la mansió d'Esplugues ni Piqué pot passar deu deis cada mes a un hotel de Miami per tres. La premsa va anar a trobar-se amb Piqué per preguntar-li com pot ser que renunciï a set dies que li pertocaven. La resposta és òbvia: no pot abandonar les seves obligacions a Barcelona, no pot deixar de gestionar el negoci de Kosmos i la seva relació amb Clara. 

Gerard Piqué plora Movistar
Gerard Piqué plora Movistar

De moment qui surt perdent és ell, sense els nens i tot el dia corrent. Com va dir el seu últim dia plorant al Camp Nou: "Estimar és deixar anar": Ara el Camp Nou on ressonaven aquelles paraules està en ruïnes. Com Piqué.