Els designis de l'amor són inescrutables. Igual com els designis del desamor. Per molt que ens puguem fer a la idea, fins que no estem enamorats hasta las trancas, o al contrari, fins que no se nos rompió el amor de tanto usarlo, no sabem com respondrem, tant quan no toquem de peus a terra de l'emoció d'estar in lovecom quan ens toca passar per un sotrac sentimental. Com els hi acaba de passar a Piqué i Shakira. La parella més mediàtica del país ha partit peres i ja veurem si de manera definitiva o la situació es pot reconduir. No sembla, però, factible. La cantant colombiana i el futbolista català van cadascú per la seva banda i tots dos miren de passar com poden tot l'enrenou mediàtic que s'ha creat. Ella, centrada en els seus pares, que l'han vingut a veure. Ell, segons el que expliquen molts mitjans, anant a alguna que altra festa.

212700172 196037419118027 3401082932367279808 n
Gerard Piqué i Shakira / @3gerardpique
DL u485798 005
Gerard Piqué / GTRES

Diversos veïns de Gerard Piqué van revelar al programa 'Socialité' que el català va celebrar una festa el passat mes de març al seu pis de solter del carrer Muntaner, justament quan s'hauria separat de Shakira. La festa va ser multitudinària i es va allargar fins a la matinada. D'altres anaven més enllà, comentant que és habitual veure Gerard Piqué pels locals més coneguts de la zona alta de Barcelona en companyia de Riqui Puig. "Últimament està totalment desfasat i està sortint sempre amb Riqui Puig. No para de gastar diners". Que si també es deixa caure molt pel local La Traviesa, on hi hauria una cambrera amb qui tindria més que una amistat, que si un sopar al carrer Tusset amb amics... A Piqué se l'està veient a tot arreu on hi ha ambient de festa, música i nit.

Gerard Piqué GTRES
Gerard Piqué GTRES

I no només a Barcelona. Segons ha esbombat Sálvame, al central blaugrana també se l'ha vist per Salou. Expliquen que el passat mes de maig va anar a una coneguda discoteca de la localitat tarragonina, que tenia aquell vespre un reclam pels assistents: la presència de dues famoses televisives telecinqueras, dues exconcursants, de les més emblemàtiques, de La isla de las tentaciones, Fani Carbajo i Gal·la Mora. Segons el programa de Jorge Javier Vázquez, Piqué va anar a la discoteca. Va estar a un reservat privat, intentant passar desapercebut de mirades alienes. I qui es va unir a la festa? Les dues televisives, una d'elles, per cert, Fani, que es va casar el passat divendres. Després d'atendre als seus compromisos professionals amb la discoteca, Fani i Gal·la, de festa al mateix lloc que el jugador del Barça. També explica algun mitjà, com Informalia, que "se lo estaban pasando tan bien que, cerrado el local, trasladaron la reunión al hotel".

Què va passar després? Festa de pijames? Alguna copeta?... Chi lo sa. Fani Carbajo es va fer famosa, especialment, pel crit que va fer el seu nòvio Christopher a La isla de las tentaciones, caminant com un boig per la platja, pensant-se que la seva parella li havia posat les banyes: "¡Estefanííííííaaaaaa!"... Tot i la moguda, es posarà a cridar Piqué el nom de ¡Shakiiiiiira!", intentant recuperar l'amor de la seva vida i mare dels seus fills? Estarem atents.