La victòria del Barça femení aquest dissabte a Bilbao a la final de la Champions contra l'Olympique de Lió ha deixat moltes imatges pel record: la celebració de les jugadores i el cos tècnic, amb un Jonatan Giráldez que se'n va per la porta gran, emocionades a la gespa de San Mamés; veure 50.000 culers a les grades i pintant de blaugrana els carrers de la ciutat basca; la celebració de la parella Mapi León - Íngrid Engen, desfermades; els dos gols de les dues millores jugadores del món, Aitana Bonmatí i Alexia Putellas; Laporta plorant, com molts aficionats blaugranes; Luis Figo, convidat per la UEFA a la llotja de l'estadi, fent el ridícul badallant i un llarg etcètera. També s'ha viscut amb emoció aquesta tercera Champions blaugrana des de les cabines de premsa. Nombrosos enviats especials, periodistes de primera de tots els mitjans, que cobreixen l'actualitat blaugrana. Tots han fet una feina excel·lent, però per dos col·legues, companys de feina, ha estat més especial que per d'altres. Parlem de la Laia Coll i el Gerard Bellera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laia Coll (@laiacopa)

I és que la Laia i el Gerard, companys a RAC1, al departament d'esports, també són parella sentimental. Al Gerard el podem sentir en diferents retransmissions esportives, i a la Laia, a El Barça juga a RAC1, fent de reportera a peu de camp en els partits narrats pel Joan Maria Pou... I en aquesta final a Bilbao, han format part de l'equip especial enviat a cobrir el partit. De fet, ell a peu de camp i la Laia sent l'encarregada de retransmetre la final, de manera apassionada, emocionant, espontània i brillant. Els oients que van sentir el partit per l'emissora privada saben que això que van sentir ahir ja és història de la ràdio:

La celebració, en el seu cas, va ser més especial encara. Per poder cobrir junts una fita com la que es va viure a San Mamés i a Bilbao. Com deia la Laia fa uns dies, "A vegades la gent ens pregunta com és treballar junts. I sí, sovint és més difícil desconnectar perquè aquell tema a comentar mai espera a la redacció, perquè les idees es pensen en veu alta i quasi sempre hi ha algun esport a la tele de casa. Però, què voleu que us digui, jo el vull sempre al meu equip. M'agrada l'equip que som, junts som millors. Ara arriben aquelles setmanes que ell em voldrà escanyar perquè voldré moltes idees, les millors entrevistes, la millor informació i tenir-ho tot per ja i que tot surti perfecte. I després, d'aquí a uns anys, arribarà el moment en què explicarem als nostres fills que vam posar veu a un equip històric com és el Barça Femení"Finalment el dia va arribar, i Coll i Bellera han pogut celebrar junts l'excel·lent feina feta i la victòria del Barça:

laia gerard3
Gerard Bellera i Laia Costa / IG
laia gerard2
Gerard Bellera i Laia Costa / IG
laia gerard
Gerard Bellera i Laia Costa / IG

Un colofó perfecte a una temporada 2023-2024 de somni pel que fa al Barça femení, que ha guanyat els quatre títols possibles. I pel que fa a la Laia i el Gerard, queda el millor, la cirereta del pastís. Un pastís de noces. Perquè tal i com va dir el Pou fa uns dies en una retransmissió, sonen campanes de boda"el juny tinc una boda"... "Jo també", va dir la Marta Ramon. "I jo", van fer la resta de companys de la retransmissió d'El Barça juga a RAC1. I és que queda molt poquet perquè els dos periodistes de RAC1 celebrin el seu bodorrio. I què millor que amb una nova Champions sota el braç.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!