Georgina Rodríguez és la nova Kardashian. La parella de Cristiano Ronaldo estrena divendres vinent la segona temporada del seu reeixit reality a Netflix, 'Soc Georgina'. La primera temporada del format va ser una autèntica revolució. Encara que ella és molt activa a les xarxes socials, per primera vegada tots els seus seguidors van poder seguir la seva enfeinada vida i colar-se, per tant, en la del famós futbolista. En aquests nous capítols els espectadors viatjaran per Lapònia o Las Vegas, passant per Canes, Venècia, Londres, Madrid o Lisboa. Acompanyarà a la influencer en els seus múltiples esdeveniments i viuran els seus últims canvis. A més, en aquesta ocasió tindrà un punt emotiu, on narrarà el pitjor moment de la seva vida, quan va perdre un dels seus fills.

L'empresària és una de les dones més famoses del món, però a més atresora milions d'euros. Una dona planera que porta una vida de luxe. Prové d'una família humil, i no oblida els seus orígens, però ja no queda absolutament res d'aquell passat. Va passar de ser dependenta en una luxosa botiga del barri de Salamanca a parella d'un dels jugadors més importants i milionaris del món.

Georgina Rodríguez a la neu
Georgina Rodríguez a la neu

A la influencer li plouen els projectes. De fet, no pot amb tots. El seu caixet és molt elevat i guanya prou diners per permetre's un elevat tren de vida. Però sembla que aquests diners podrien estalviar-lo i per a les seves despeses utilitzar el sou que li paga Cristiano Ronaldo cada mes. Una notícia que es va revelar quan Georgina va sorprendre els seus seguidors i el mateix futbolista en el seu 35 aniversari. Li va regalar un Mercedes AMG G63, valorat en més de 180.000 euros sense extres.

Georgina Rodríguez es fa d'or gràcies a Cristiano Ronaldo

El programa 'Viva la vida' va revelar que el futbolista pagava una suculenta quantitat de diners a la mare dels seus fills tots els mesos per la seva criança. Un sou que oscil·laria entre els 50.000 i els 100.000 euros "per a les seves despeses i la cura dels nens". Això se suma als 8.000 euros que cobra Georgina per cada publicació.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez XARXES
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez XARXES

També asseguren que Georgina Rodríguez cobra 100.000 euros per cada entrevista que concedeix. Al documental es pot comprovar com és ella que s'encarrega de la cura dels nens. Cristiano Ronaldo està moltes vegades fora de casa. No obstant això, els ajuden molt el personal de servei.

La influencer ha aconseguit crear una marca a les seves xarxes socials. Diversos experts en màrqueting asseguren que Georgina Rodríguez cobraria uns 50.000 euros només derivats dels seus treballs a Instagram. Si comptem només el sou que rep de Cristiano Ronaldo i les xarxes socials, com a mínim cada vegada ingressa uns 150.000 euros.