Gemma Nierga torna a la ràdio en català. Enyorada en el seu mític Parlar per parlar de Ràdio Barcelona, l'11 de setembre s'incorporarà a Ràdio 4 de RNE fent 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' dins del programa 'El matí a Ràdio 4', de Ramon Castelló. Una secció de dilluns a dijous a 2/4 de nou del matí, amb polítics o empresaris. Les entrevistes es faran des d'un cafè del barri del Poble Nou de Barcelona. RTVE ja ha anunciat que tindrà com a convidats pel debut a dues figures rellevants de l'actualitat política catalana (Cuixart i Sànchez?).

nierga llibre cuixart ep

EP

nierga llibre @jcuixart

@jcuixart

 La xarxa ultra i unionista, sabent que Nierga va escriure el llibre de converses amb Cuixart, entra en combustió:

Els unionistes la critiquen per indepe, ultra esquerranosa, amiga de la ETA,  blanquejadora de colpistes, cobradora de favors socialistes o pessetera. Tot infàmies ultres. L'única veritat de tanta porqueria és que Ràdio 4 té un gravíssim problema d'audiència i no l'escolta ningú. El fitxatge de Nierga hi posa remei. O puja d'audiència o que tanqui.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat