Gemma Nierga ha acabat Els meus pares com un dels programes estel·lars de la nova temporada de TV3. Amb xifres d'audiència per sobre de la mitjana com va demostrar l'informe d'En Blau amb el rànking dels seus convidats de més a menys interès. Un programa de producció pròpia de la cadena que està gravant una segona temporada, però mentre arriba, Gemma Nierga es guanya les garrofes a una altra cadena i en un altre programa ben diferent: El programa de AR. Ana Rosa Quintana va tenir l'habilitat fa mesos de fitxar la periodista catalana malgrat ser als seu antípodes ideològics. I Nierga hi ha tornat. La casualitat, o la mala llet d'Ana Rosa, fa que el mateix dia que TV3 emet un resum dels millors moments d'Els meus pares Nierga aparegui a Telecino:

Els espectadors de TV3 mai no han portat bé veure 'els seus' presentadors canviant de cadena. Molts encara ploren per la ferida amb les sortides de Carles Francino, Àngels Barceló o Susanna Griso. Ara és una companya de Griso a Tres senyores i un senyor la que ha de tornar a fer TV a Madrid. Nierga es mou com peix dins l'aigua en una secció setmanal de crònica social. Una pares que protesten per la inseguretat a l'escola dels seus fills. Nierga ni tan sols fa de reportera sinó que el programa connecta amb el lloc i Nierga fica cullerada. Fàcil, ràpid i ben pagat. No la veurem a la tertúlia política amb Eduardo Inda, Arcadi Espada i la Manada habitual d'AR.

ana rosa

Telecinco

Una escola plena de bastides perquè no s'ensorri, bona metàfora. Gemma Nierga ajuda Ana Rosa a que el seu programa sembli més digne. Bon fitxatge que es deixa perdre TV3 temporalment. La polèmica està servida perquè Nierga és la presentadora de La Marató de TV3 d'enguany. Ana Rosa segur que hi truca per fer un donatiu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat