Potser els col·laboradors de Sálvame estan massa acostumats a treure suc de tot, furgar en les misèries humanes o exposar les pròpies a canvi d'un xec amb uns quants zeros al darrera. És un animal insaciable d'euros que es retroalimenta. Tot per l'audiència. I per la pasta. Tant pels que es presten al joc de ser lapidats públicament a canvi d'uns quants diners com dels que fan d'això un escarni públic com si fos un circ de les humiliacions.

gema lopez

@bygemalopez

Potser per això, el símbol de l'euro està sempre present en les seves vides, siguin quines siguin les circumstàncies. Que està tot el país paralitzat, espantat, confinat i contagiat? Tant se val, ells, a lo suyo. Que els casos de persones amb coronavirus augmenten cada dia, i també les morts? Res no farà que perdin l'oportunitat de guanyar quatre duros. Ni confinament ni gaites. El paradigma de tot això el tenim en la col·laboradora de Sálvame, Gema López. Confinada a casa fent cas a les autoritats, ha trobat la manera de seguir guanyant diners: fer publicitat. Res superarà el que va perpetrar Raquel Sánchez Silva quan, després de la mort del seu marit Mario Biondo, va reaparèixer davant les càmeres de Telecinco a El programa de Ana Rosa. I què va ser el primer que va dir la presentadora per donar les gràcies als missatges de suport?: "Los mensajes por la muerte de mi marido me han llegado gracias al Sony Xperia Z", deia ensenyant un mòbil. Esperpèntic.

raquel sanchez silva

Telecinco

Sense arribar a aquells extrems, ara Gema López ha volgut treure rèdit econòmic de la situació. S'ha mostrat a les xarxes a casa seva. I què està fent? "Subir las defensas, que ahora es más necesario que nunca". Com? "En mi farmacia me han recomendado la Jalea Real de Arko. En mi caso he elegido la de ginseng, pero hay muchas más. Soy muy de productos naturales y esta me han dicho que es 100% natural y que nos va a venir genial a mi hija y a mí. He empezado a tomarla hoy, os iré contando!!! . Hay que protegerse! ".

Hay que protegerse, demana López als seus seguidors. Ni tota la gelea reial de la farmàcia l'ha pogut protegir d'un allau de crítiques que l'han sepultat: 

-meticuloso40: "Que geta tia. Todo mundo con histeria por el virus y tu usando las redes para ganar dinero"

-grospri: "No es el momento de hacer publicidad ,aprovechando miedo a enfermar ,me parecias más sería y honesta"

-erikamartinezcia: "Me parece fatal que aprovechéis la ocasión para hacer publicidad. Ese producto no evita el contagio"

-katia_otero._intuitiva: "Ya sois varias las que haceis esto..y resulta inhumano este mercadeo. No sentis vetguenza..."

-andoni__10: "Cuando todos los autonomos tenemos q cerrar nuestros negocios...vosotros a hacer caja......me borro de tu cuenta bonita...."

-auroraizq_10: "Vergonzoso!!! Responsabilidad!!! Carlota corredera no dice nada de esto????"

-_montsecas: "Que poco verguenza tienes tía todo por la pasta"

-maside_perujo: "OPORTUNISTA. No tienes vergüenza, aprovechar lo q está pasando para vender éso y encima incluyes a tu hija. Oportunista es poco lo q se te puede decir"

-pilarbermudez70: "Vergonzoso"

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat